Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2010, 16:28   #1
Aze Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kardeşim Gamze'den İnciler (:

Sevgili Günlük, ocağın 1rinde yılbaşıyı kutladık ben ozaman çok heycanlıydım bir balkona çıktım bir baktımki havada havay fişekler uçuşuyordu ogün en sevinçli günümdü .

Sevgili Günlük, yarın okula gitçem okulda çok çalışkan olcam uslu olcam sonra eve gelcem elbiselerimi deyiştiricem sonra ellerimi yıkıcam sonrada nefesimi alıcam sonra yemeyimi iyeceğim sonra yemeyimi yedikten sonra saat 9 olunca Anneme , babama , ablama , abime iyi geceler derim uyurum .

Sevgili Günlük, dün dediğim gibi okulda çok çalıştım her gün eve gelişimde arka sokaklarda filimi çıkıyor annem bugün bana hiç kızmadı bugün annemin yemekleri eskisinden daha güzeldi artık bu kadar konuşma yeter yarı görüşürüz bol bol konuşuruz artık gitmem gerekiyor.

Sevgili Günlük, benim doğum günüm vardı arkadaşlarımı çağırdım pasta kestim sonra saat:9a gelince şarkı açtık sonra saat dokuza 30 geçe oyunlar oynadık monopoli oynadık o oyun çünkü bizde var kızlardan bazıları oynamadı onlar ok la oynadılar ve arkadaşlarım evlerine dağıldılar.

Sevgili Günlük, bugün kar yadı ben çok sevindim annemden izin aldım saat 2te aşa indim sonra aşada arkadaşlarımla kardan adam yaotık sonra kar topu oynadık sonra annemin sözünü hatırladım saat 3de eve gelecektim saat 3:30 olmuştu bende eve gittim annem bana kızmamıştı.

Bu kadar ((:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan