Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2010, 20:48   #1
Çevrimdışı
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Facebook'ta açıklar devam ediyor!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Facebook büyüdükçe, açıkları da çoğalıyor ve ciddileşiyor. IDG News'ın haberine göre yeni açık, hackerların izinsiz şekilde sitedeki bir kullanıcının arkadaşlarını silebilmesini sağlıyor.

Üniversite öğrencisi Steven Abbagnaro'nun bu açığı bildirmesine rağmen, 48 saat sonrasında bile bir IDG muhabirinin arkadaşları silinebildi. Açık sayesinde hackerlar, kullanıcının herkesin görebildiği bilgilerini kullanıp sistematik olarak kullanıcının Facebook'taki bütün arkadaşlarını silebiliyordu.

IDG ise haberinde bu açığın ciddi boyutlarına değiniyor; "Kötü niyetli bir hacker bu açığı bir spamle ya da kendini kopyalayan bir worm koduyla birleştirip sosyal sitede çok büyük zararlara yol açabilirdi."

Cuma günü ise, Facebook başka bir wormun saldırısına uğramıştı. Etkilenen kullanıcıların duvarlarına fbhole.com adlı bir sitenin mesajları yazılıyordu.

Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan