SeLamün ALeyküm biLgisi oLan arkadaşLar yardımcı oLabiLirmi acaba ?serverde iken spamfiltere ekleme yada silme yapıldığı anda bana haber veren bi remote yaptım çokta güzeL oLdu fakat bir yerde takıLdım çıkamadım işin içinden takıLdığım yeri anLatayım spama ekLeme yaptığımda sorun yaşiyorum [10:33] < irc.irforumlari.net > *** Spamfilter added: 'avradını' [target: c] [action: block] [reason: Küfretme Lan eşek herif] on Tue May 25 07:34:53 2010 GMT (from ExrimCi!mIRC@TexasLi) bunu ekLedim diyeLim bunu ekLediğimde yaptığım remote bana bu şekiLde @spam penceresinde uyarı veriyor [10:33] *** SpamfiLter'e ekLeme yapıLdı !
[10:33] *** Spam'a ekLenen KeLime/CümLe: avradını
[10:33] *** Spam Tipi: c
[10:33] *** Ceza şekLi: block
[10:33] *** Spam Nedeni: Küfretme Lan eşek herif
[10:33] *** Spam'ı ekLeyen kişi: 2010 gördüğünüz gibi mavi iLe yazıLı oLan yerde spama kim ekLeme yapmışsa onun Nicki yazması Lazım bunun sebebide spam açıkLmasından kaynakLanıyor yani açıkLama ßir keLimeLik açıkLma oLsa sorun oLmuyor bu şekiLde $19 a denk geLiyor ama açıkLama yani spam nedenine uzun bir cümLe yazdığında sıraLama kayıyor spamı ekLeyen kişinin nicki çıkmıyor bu kısmı nasıL yapabiLiriz Lütfen aciL yardımLarınızı ßekLiyorum. Yapmış oLduğum remoteyi aynen yazıyorum. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:snotice:*Spamfilter added*: {
window -e @Spam
echo @Spam 10 $+ $timestamp 13*** 11SpamfiLter'e ekLeme yapıLdı 4!
echo @Spam 10 $+ $timestamp 13*** 7Spam'a ekLenen KeLime/CümLe: 8 $remove($4,')
echo @Spam 10 $+ $timestamp 13*** 7Spam Tipi: 9 $remove($6,])
echo @Spam 10 $+ $timestamp 13*** 7Ceza şekLi: 8 $remove($8,])
echo @Spam 10 $+ $timestamp 13*** 7Spam Nedeni: 11 $gettok($10-,1,93)
echo @Spam 10 $+ $timestamp 13*** 7Spam'ı ekLeyen kişi: 11 $remove($gettok($19,1,33),$chr(41))
halt
}