Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2010, 09:30   #7
OxiGeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mynet services.

bu benim kurduğum ircservices sanıyorsam. bunda fazla birşey eklememiştim mynete uyarlı host v.s. gibi eklentiler yok kesinlikle tamamen doğal bir ircservices yani standart şekilde ayarlanmış olan bir ircservices ve bunda eksiklikler var bana kalırsa bundaki kodları birbir inceleyip kendinize orjinalini yapmanızı tavsiye ediyorum birde bunda daha değişik bir problem daha vardı mesela nick toplam online süreleri nick online iken infoda gözükmüyordu offline ken görünüyordu toplam online süresi nasıl anlatsamki öyle karışıktıki mynetteyken ben nick mi verelim servismi editleyelim derken
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
böyle kalmıştı tabi sonra Sky-Dancer ile baslanınca o zaten herseyi orjninal haline getirmişti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ve tekrardan üstüne kendisi düzenleyip halletmişti bu sebeple yinede daha düzgün olması bakımından kendiniz editlerseniz daha iyi olur. onun haricinde kullanmak isterseniz. hiç bir problem cıkmaz db lere yönelik yada servislere yönelik.. kolay gelsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan