Cevap: İsrail Türk Gemilerine Saldırdı !
Şuan için adını dahi yazmıyacağım ülkeye anlık fevri duygularla hareket etmek yanlış olur.Ama su testisinden taşan sular göl oldu.O göl bi gün bizide boğar başkalarınıda.Musluğun ağzını artık kapatmak gerekiyo.Sanmıyorum bir notayla veya sert bir kaç göz boyama yaptırımlarıyla bu işin üstü ört bas edileceği.Müthiş bir oyunun içine sürüklenmekdeyiz.Gerek son zamanlarda artan şehit sayısı,gerek İskenderundaki hain saldırı, gerekse Yardım Gemisine yapılan saldırı.Bunlar birilerinin düğmeye bir kaç yerden basıldığının bir göstergesi.Aslında o kadar çok teori varki aklımda son günlerde yaşanması muhtemel gelişmeler için ama müneccimlik yapmak istemiyorum.
Bazı arkadaşlarımız işi savaş boyutuna getirilmesini ister gibi.Tabiki kim istemez o ülkenin yok edilmesini.Ama makul ve mantıklı düşünmek gerekiyo.Savaşı gören bir insan deilim fakat büyüklerimden dinlediklerim, okuduklarım ve izledikleriklerim kadarıyla hiç istenen bir durum deil.Ama bu göstermezki bizim korkduğumuzu.Varmı ki aranızda yarın seferberlik çıkdığında askerlik şubesinin önünde kuyruğa girmiyecek ? .
İşin özü taşlar yavaşdan yerine oturmaya ve yer değiştirmeye saf belirlemeye başlıyo.Bu saatden sonra dünya genelinde somut değişimler olucağını düşünüyorum. Gemide haince katledilen sayısını hala tam bilemediğimiz tüm kardeşlerimize Allah'dan rahmet diliyorum .. |