Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2010, 05:06   #15
ExrimCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !banla yazdığımda Nick sorsun

Merhaba arkadaşLar ßenim Muaf Nick'Ler adı aLtında ßi addonum var. ßu Listede oLan NickLer Ban ve kick ten etkiLenmiyor. ßu Muaf NickLer m_nickLer.txt dosyasına kaydediLiyor ßu m_nickLer.txt dosyasını şu komutLa if $hfind(m_nickler,$nick,1,W).data { halt } küfür, rekLam gibi addonLarın remote kısmına £kLiyorum gayette güzeL çaLışıyor Listede oLanLar küfredip rekLam yapsaLar ßiLe atıLmıyor. ßu m_nickLer.txt dosyasıı !kb remotesine ekLiyorum fakat Listede nicki oLan userLeri yine atiyor kaç gündür uğraştım ama yapamadım ßi £L atarmısınız. Yapmış oLduğum işLem ßu...
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on @*:text:!kb *:#: { if $hfind(m_nickler,$nick,1,W).data { halt } var %:chan = $chan var %:nick = $2 var %:sebeb = $3- if ($nick !isop $chan) { notice $nick 5ßu Komutu KuLLanmaya yetkiLi DeğiLsiniz12 $nick 5ßu Komutu kuLLanabiLmek için ßenim ßuLunduğum KanaLLarda Sizinde ßuLunmanız Ve KanaLda Operatör 4(Op)5 oLmanız gerekiyor. ! } else { if $2 = $me { notice $nick Hiç Kusura ßakma $nick Kendimi Atamam :) | return } ban -k %:chan %:nick 2 $nick Nick'inin isteği Üzerine KanaLdan UzakLaştırıLdınız $+ ) 4- (12Sebep4:14 $iif($3,%:sebeb,Sebep ßeLirtiLmedi) } } #kb end

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan