08 Haziran 2010, 13:32
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Win 7 SP1 ne zaman geliyor?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yazılım devi Microsoft, Windows 7 için hazırladığı ilk servis paketinin çıkış tarihine ilişkin açıklamasını nihayet yaptı. Açıklama, New Orleans 'ta gerçekleştirilen Tech-Ed 2010 konferansında yapıldı.
Microsoft un üst düzey yöneticilerinden Bob Muglia, Microsoft'un son işletim sistemi Windows 7'nin doğuşu ile ilgili konuştu, ileriye yönelik hedeflerinden bahsetti; Windows Server 2008 R2 / Bulut işletim sistemi hakkında bir takım açıklamalarda bulundu. Ama asıl merak edilen açıklama SP1 ile ilgiliydi. Muglia, Windows 7 'nin ilk servis paketinin ç ok kapsamlı bir paket olmayacağını yineledi. Microsoft'un yol haritasına göre halka açık beta dönemi Temmuz sonu veya Ağustos başı gibi başlayacak.
Muglia, açıklamasında Windows 7 SP1 hakkında daha detaylı bilgilerin, çok yakında Windows Team Blog'larından duyurulacağının da müjdesini verdi.
Kaynak : Chip.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |
| |