Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2010, 01:31   #8
ircd
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 8 > Chat.GEN.TR [2010]

Merhabalar Öncelikle Bu Konuyu Açıp Chat.Gen.TR Polemik Konusu Yapan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e Teşekkür Ederim.
1998

----------

Merhabalar Öncelikle Bu Konuyu Açıp Chat.Gen.TR Polemik Konusu Yapan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e Teşekkür Ederim.
1998 Den Buyana Online Bir IRCServer Olduğumuzu Belirtmişsiniz Benbunun 6 Senesine Tanık OLabildim Bu Süre Zarfından User Olarak Başlayan IRC Dönemim Netadmin Like Kadar Yükseildi Daha Sonra Vatani Görevim İçin 15 Ay Uzak Kaldım, Bu Süre İçerisinden Userikende Fark Ettiğim Ve Admin Kende Dikkat Ettiğimiz Husus Şuydu Kullanıcılar Üzerinde Bir Baskı Oluşturmamak Saygı Çervesinden Hiç Kimseyi Ayırt Etmeden Şahsi Problemlerimizi Alet Edinmeden Bize Verilen Görevi Yerine Getirerek Kullanıcıların Problemlerine Yardımcı Olmaktı. Chat.Gen.TR nin 12. Yıla Yakın Bir Süredir Kesintisiz Gerçek Anlamda Kaliteli Bir Platform Sunmasını Temelinden Bunun Yattığını Düşünüyorum.
Yukarda Arkadaşımızın Belirttiği Emocu Kızlar Ve Sabit Bi Kistlesi Olmadığına Dair Bir Eleştiriyi Doğru Bulmuyorum.

Ben Hiç Bahsettiğiniz Tarzda Kızlara Rastlamadım. Bir Emocu Kız Kitlemiz Yok Kızların Çok Olmasını Yukarda Belirttim Kullanıcılar Üzerinden Baskı Yapmiyoruz Bundan Dolayı İnsanlar Daha Rahat Sohbet Edebildikleri Yeri Tercih Ediyor Özelikle Bayanlar. Sabit Bir Kitle Olmadığı Yönelik Eleştirilerine Şöyle Diyebilirim. Yıllardır Devamlılığını Sürdüren Onlarda Arkadaşımız Var Sunucumuzda Tanışıp Evlenenlerden Tut İstanbulda Ankarada Yapılan Toplantılarımıza Katılan Bircok İnsan Var. Diyeceklerim Bunlar Eleştirilerine.

Bu Konu Vesilesiyle Bütün IF Kullanıcılarına Mutluluk Ve Huzur Diliyorum.
_DERMO_

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan