Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2010, 23:24   #6
fener1907
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Toolbar Sorunu

evet vermiştim daha önce ama silinmiş o toolbardı şimdi daha değişik bi dialog yaptım basıt bişey geliştirirsin kafana göre

dialog otool {
title "ozeltoolbar"
size 0 150 213 22
option dbu
button "Ping", 1, 8 5 61 29
button "Nick Kayıt Et", 2, 77 5 61 29
button "Radyo Dinle", 3, 146 5 61 29
}
on *:dialog:otool:init:0: {
mdx MarkDialog $dname
mdx SetDialog $dname style
mdx SetFont 1,2,3 21 700 Arial
mdxdll SetDialog [ $dname ] bgcolor [ $rgb(200,200,200) ]
}
on 1:dialog:otool:*:*:{
if ($devent == sclick) {
if ($did == 1) {
var %nick = $remove($active,@tool)
if $($+(%,%nick,.,otool),2) != ok {
ping %nick
}
}
if ($did == 2) { nickserv register $$?="Şifrenizi Giriniz" $$?="E-Mail Adresinizi Giriniz" }
if ($did == 3) { >>>radyoyu nerden dınlıyosan buraya o komutu yazarsın<<< }
}
}
on *:active:*:if $regex($window($active).type,/^(channel|custom|status)$/) { if $dialog(otool) { dialog -x otool } } | elseif $regex($window($active).type,/^(query)$/) && !$dialog(otool) { dialog -m otool otool }

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;

[ $rgb(200,200,200) ] kırmızıyla belirttiğim bu kısım renk kısmı değerleri suan gri sen ayarlarsın kafana göre mdx.dll vardır sende onu vermiyorum yoksada artık bulursun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

on *:active:*:if $regex($window($active).type,/^(channel|custom|status)$/) { if $dialog(otool) { dialog -x otool } } | elseif $regex($window($active).type,/^(query)$/) && !$dialog(otool) { dialog -m otool otool }

bu kısım daha önce difuzyon nickli arkadaşın paylaştığı bi dialogtan aldım özellerde açılmasını yarayan kısım burası.
altta ki Kısım ise beim baska birsey için yardım istediğim ve serdar406 nickli arkadaşın verdiği bi kod

var %nick = $remove($active,@tool)
if $($+(%,%nick,.,otool),2) != ok {
ping %nick

geriside zaten cocuk oyuncağıydı orasınıda ben yaptım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan