Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Haziran 2010, 21:30   #3
DeviL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ircservices Chanserv levels sorunu

lucadias Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba arkadaslar.Sahibi oldugum kanala 999 seviyesi ile eklediğim kişilerin +q(founder) olarak girmesi istiyorum. ama komut seceneğini uyguladıgım zamanörnek olarak : /ChanServ levels #sohbet set q 999 yaptigimdaCevap olarak : [14:50:15] -ChanServ- Varolmayan secenek q . /msg ChanServ HELP LEVELS DESC komutu ile gecerli listeyi aliniz. olarak geliyorBu secenek Cogu irc sunucusunda bulunmamaktadir. sadece mircturk sunucusunda gördüm bunu. bu mirc modulmudur yada herangibi bir eksiklikmi var sebebini bulamadım yardımlarınızı Bekliyorum.

Selam,

Unreal eklentilerinde ki prefix'lerde standart +q (Founder) olarak belirlenmistir. Dogal olarak kanal soperator'unun aldigi mode kipleri (+a) olarak standartlandirilmistir. Ancak "." veya "~" seklinde (q)'u degisebilirsin. 100 ve 999 arasi access'le kanala giren birinin founder kipi almasi imkansiz.

Aldirirsin nasil aldirirsin "a" yi yukarida ki gibi "q" gibi degiserek yapabilirsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kisacasi prefix'ler uzerinde oynama yaptiginiz surece yapisini bozmus olursunuz.

Kolay gelsin..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan