Herşeyden önce bir canlı diye düşünüyorum ki bir köpek 'cinsi' her ne kadar saldırgan yönleri ağır bassada hangimizin yokki..Bence yetiştirildikleri bakıldıkları yerler önemli..Ki pitpull besleyen arkadaşım var dokuz tane yavrusu oluncaki sevincini unutmuyorum gözleri yaşlı vermişti başka yerlere..Dövüştürenlere gelince asıl onlar işte cezay-ı işlem görmesi gerekenler...Başına tasmayı geçirip onları salacaksın meydana yiyip durcaklar birbirlerini ben canlı katliamına karşı biriyim..Bu canlı her ne olursa olsun yılana bile dokunmayan biriyim..Pitpullar da diğer köpek cinsleri gibi sadece biraz daha saldırganlar şimdi onlar var diye toplatıp öldürelim dünyada ırkını yok edelim bu düşünceniz o zaman rahatlıcaksınız yanii..Bu olmadan sokağada çıkmaz bazılar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)) O zaman köpek balığı var diye bi zahmet denize de girmeyiniz lütfen mazallah ısırır felan sonuçta o da saldırgan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.