Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2010, 16:17   #1
Çevrimdışı
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Facebook'ta "panik" var!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İngiltere'de, Facebook ve CEOP'un (Çocuk İstismarı ve İnternet Güvenlik Merkezi) arasında uzun süredir, sosyal iletişim ağında bir "panik düğmesi" olup olmaması konusunda tartışmalar yaşanıyordu. CEOP'un istediği her sayfada bir panik düğmesi olması ve bu düğmeyle çocuk istismarı yapanların doğrudan CEOP'a bildirilebilmesiydi.

Bu isteği kabul etmeyen Facebook, CEOP'la şimdilik orta yolu bir uygulamayla bulmuşlar gibi gözüküyor. Uygulamanın adı ClickCEOP ve bu uygulamayı kurduğunuzda sayfanızda bir ClickCEOP düğmesi görünür hale geliyor. Bu düğme sayesinde şüphelendiğiniz kişileri doğrudan şikayet edebiliyorsunuz.

Bir Facebook konuşmacısı, durumdan memnun olduklarını söylerken Facebook'un kendi şikayet etme sisteminin olduğunu da altına çizmeden geçmedi.
Kaynak : Chip.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver