Liseyle üniversitenin farkları
liselinin karnı tok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversitelininki hep açtır
liseli eve geç kalma telaşı içindedir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli kalcak ev telaşı
liseli arabesk/fantezi dinler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli rock/metal
liseli çalışmadan ders geçer Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli çalışsa da geçemez
liseli; "Öss yi kazanayım rahatlicam" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli "şu okul bitsin rahatlicam" modundadir
liseli hayallerin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli gerçeklerin peşindedir
liselinin elinden tutulur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversitelinin belinden
liseli vurdumduymaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli asla uyumaz
liseli alayına isyan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli alayına ihsan eder
liseli çay bahçesine gider üniversiteli kafeye
liseli aşktan anlamaz aşk peşinde koşar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli aşktan anlar not peşinde koşar
liseli hayatı anladım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. herşeyi yaşadım modundadır; üniversiteli kendimi nasıl geliştirebilirim modunda
liseli öğrenmeye karşıdır zorla öğretirler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli öğrenmek ister zorla öğrettirir
liseli okula zor gider Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli o kurs senin bu kurs benim gezer
liseli piknik düzenler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli festival
liseli okey/bilardo oynar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli tabu/bowling
liseli üniformadan şikayet eder Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli yarın ne giysem derdinden
liseli okulu asar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli evi
liseli "zengin olcam" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli "memur olcam"
liseli counter strike oynar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli play station
liseli kızlar hakkında "liselim" diye şarkılar yapılır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversitede "işletmelim" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. "eğitim fakültelim" tarzı vakalar yoktur
üniversiteli nereye geldim sorusuna cevap bulamadığı için ne oldum delisi olur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. liseli ise büyüdüğünü sandığı için ne oldum delisi
liseli kuralları çiğnemek için uğraşır(orda burda gizli gizli sigara içer) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üniversiteli kuralsızlıktan rahatsız olur("ya bu okula elini kolunu sallayan giriyor ya..") |