|
bøCek Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
4. !kapan Kapandan kastın nedir Onu tam anlamadim Indırmedim botu bakmadim ama benim anladigim !kapan dediginde sanirsam remoteleri kapatiyorsun ? Egerki oylese ben bunu misal Win makineme koyacam dj yanlıskla !kapan dedi remote off yaparak kapattim ee nasıl accam ? !ac dedimmi calısmaz zaten ?
Bana Bunların Acıklamalarini verebilirmisin ? Yapiyorsun Emegine saglık kodlar zaten mevcud forumda sadece ıkı eklenti etmissin Yaymıssın egerki tesekkuru kabul goruyorsan eleştriyide alacaksin.. Kolay gelsin |
Yukarıda yazıda acıkca belirtmiş kardeşimiz ;
|
Alıntı: |
!kapan : Botun kapanmasını sağlar. Not: Sadece Emrax kullanabilir. |
Mantıksal olarak hareket edersek bota kapan dedigi zaman bot kendi kendine /quit veya /exit komutunu uygulayarak kapatır. Bunuda sadece botun master'i yapar diye belirtmiş basit bir acıklamayı anlamamana şaşırdım.Evet Kodlar forumlarda olan kodlardır belki ama Emrax sonucta kendide kodlar yazıp botun içine koymuş. zaten yazdıgı ilk paragrafı dikkatli okursan adam dememişki herşeyi ben yaptım ben ettim. Adam gerekli kişilere teşekkür etmiş gersini size bırakmış.
Kardeşim güzel calışma inşallah daha iyilerinide yaparsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.