Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Temmuz 2010, 10:20   #1
Çevrimdışı
Lady
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Portakallı İrmik Tatlısı




4 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 çorba kaşığı tozşeker
1 paket vanilya
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi
1 su bardağından fazla irmik
1 çorba kaşığı kuşüzümü
Yarım su bardağı dövülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
100 gram bitter
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sütü kaynatın. Tozşeker, vanilya,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi ve irmiği katıp 10 dakika karıştırarak pişirin. Ateşten alın. İçine kuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerini ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri atın. Yumurtaları da ekleyip iyice çırpın. Muhallebi kaselerini suyla çalkalayın. Tatlıyı kaselere doldurun. Önce oda sıcaklığında, sonra buzdolabında soğumaya bırakın. Portakalları dilimleyin. Servis tabaklarına dizin. Üzerine tatlı kaselerini ters çevirerek çıkarın. Bitter[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı benmari usulü eritin. Tatlıların üzerinde gezdirip, servis yapın.

Not: Kaseler hafif nemli olursa, tatlılar kaseden daha kolay çıkar.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet