17 Temmuz 2010, 11:34
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Vejeteryanlara Sarı mung fasulyesi
3 kişilik
3 kase sarı mung[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]si
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
2 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı sade yağ
Fasulyeleri önceden ıslatın. Haşlayın. Suyunu çektiğinde, içine sade yağ, zencefil, zerdeçal ve tuzu karıştırın. Pirinçle birlikte servis yapın.
Not: Sarı mung[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]si Türkiye'de henüz çok yaygın olarak kullanılmadığından bulunmuyor. |
| |