|  18 Temmuz 2010, 18:18 | #1 | 
  | ÇevrimdışıKullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.    |  Nvidia'dan ucuz 3D kart!  

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.  Nvidia,  3D teknolojisini bilgisayarlarda destekleyeceği yeni ekran kartını  tanıttı. 199 dolarlıkGTX 460  oyun teknolojisinin en  son nimetlerini ve 3D Blu-ray'i masaüstü bilgisayarlarınıza kadar  getiriyor.  768MB  olan GTX 460'da 336 işlemci  çekirdeği bulunuyor. Ayrıca kart 199 dolarlık fiyatıyla Nvdia'nın  DirectX 11 destekleyen en ucuz ürünü.  Bilgisayarlarında 3D Blu-ray keyfini yaşamak isteyen kullanıcılar için  kartın içinde bulunan donanım Blu-ray 3D filmleri rahatça oynatıyor.  Nvidia'nın  açıklamasına göre kart, 150 watt'lık güç kullanıyor ve çok  ısınmıyor. 768 MB bana yetmez diyenler içinse 1GB  olan  modeli de 229  dolardan satışa sunuluyor.  

__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu | 
  | 

|   |