Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2010, 15:26   #1
Çevrimdışı
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye bir ülke ile daha vizeleri kaldırdı




Türkiye ile Kamerun arasında diplomatik, hizmet ve hususi pasaport hamilleri için vizelerin karşılıklı olarak kaldırılmasına ilişkin anlaşma, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı. Karar 14 Haziranda kararlaştırıldı.
Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, 16 Mart 2010 tarihinde Yaounde'de imzalanan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kamerun Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport Hamilleri İçin Vizelerin Karşılıklı Olarak Kaldırılmasına Dair Anlaşma"nın onaylanmasının, Bakanlar Kurulunca 14 Haziranda kararlaştırıldığı belirtildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver