Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2010, 18:58   #1
Çevrimiçi
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit annesi Gandi'ye sarılıp isyan etti




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki saldırıda şehit olan polis memuru Fatih Yıldız'ın babaevine taziye ziyaretinde bulundu.
Fatih Yıldız'ın babası Raşit Yıldız'ın Gaziantep'in Kayaönü Mahallesi'ndeki evine gelen Kılıçdaroğlu, evin önünde kurulan taziye çadırında Raşit Yıldız ve şehitin annesi Sultan Yıldız ile yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
HER EVDE LANETLENMESİ GEREKİYOR

Güvenlik güçlerinin vatanları ve milletleri için çalıştığını ifade eden Kılıçdaroğlu, terörün her yerde kınanması ve lanetlenmesi gerektiğini söyledi.
Ailenin acısının çok büyük olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, ''Paylaşmak istiyoruz ama ne kadar paylaşabiliriz bilmiyorum. Evlat acısı çok büyük'' diye konuştu.
BU KANI DURDURUN

Baba Raşit Yıldız da, ''Ne kazanıyorlar, ellerine ne geçiyor '' diyerek, terörü lanetledi. Yıldız, teröre mutlaka çözüm bulunması gerektiğini de söyledi.
Anne Sultan Yıldız ise ağlayarak Kılıçdaroğlu'na sarılıp, ''Ne olur bu kanları durdurun'' dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan