Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2010, 04:31   #5
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:

"Evlenmeden önce tüm o fit halleri ve şuh tavırlarıyla 'evli ,,mutlu ,,çocukluuuu' diye şarkılar söyleyip bizi de buna inandıran ve evlenmeye ikna eden kadınların ,,evlendikten sonra 'etli ,,butlu ,,çocukluuuu' olmaları ve bir de bunun sorumlusu olarak biz erkekleri göstermelerini kınıyorum .." dedim ..Şimdi işyerindeki hanımlarla küsüm ..Şarkımsa ,,kendim ettim kendim buldum ..

Duşakabine sıkışan kertenkeleden korkup eline geçirdiğin ilk malzeme olan saç bakım kremini bayılsın diye ((!!)) üstüne sıkarsan ertesi gün bir tane daha görünce "Yuh artık" demeyeceksin ,,çirkin kertenkele yoktur ,,bakımsız kertenkele vardır ..

Arkadaşımın sevgilisi "Evlenmeden olmaz" demiş ,,dertleniyor bizimkisi "İyi de ben de insanım ,,en azından azıcık oynaşsak yok ,,o da yok" diye .."Çok şanslısın bu devirde böyle insan kalmadı" dedim ..Bakıştık ve kahkaha koptu ..Eh ,,"evlenmeden olmaz" diyen erkek,,dertlenen kadın olunca gülmemek elde değil tabi bu duruma .. dösmnfcsdöf

New York'ta bar sahibi arkadaşımız bizi özel olarak o gece ısrarla çağırır ..Gidilir çünkü gelecekler barı süpriz doğumgünü partisi için kapatmışlardır ..Gelenlerin hepsinin Slav ırkının güzellerinden olması harika ama lezbiyen olması sürpriz ,,striptiz şov için gelenlerin zebellah erkek olması trajik ,,arkadaşın attığı kazığı çıkarmak için en pahalı içkilerini içip parayı vermeden kaçmak eğlenceli idi ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan