Tarkan ölümden döndü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kastomonu’ya konser vermek için giden Tarkan ölümden döndü Megastar Tarkan'ı taşıyan aracın frenleri tutmadı.
Ünlü sanatçı Tarkan'ın, konser için Kastamonu'nun Taşkö
prü ilçesine giderken kaza tehlikesi atlattığı ortaya çıktı.
Kastamonu'nun Taşkö
prü ilçesinde bu yıl 24'üncü düzenlenen Uluslararası Taşkö
prü Kültür ve Sarımsak Festivali'nde konser vermek için Sinop Havaalanı'na uçakla gelen Tarkan, organizatör firmanın aracına binerek Taşkö
prü ilçesine hareket etti.
Ünlü sanatçıyı taşıyan aracın, Sinop'un Durağan ilçesi yakınlarında oldukça dar ve virajlı olan yolda ilerlerken, freninin tutmadığı fark edildi.
Yolun sol şeridine geçen araç güçlükle durdurulurken, Tarkan ile yanında bulunanların büyük panik yaşadığı belirtildi.
Buradan başka bir araca alınan ve konsere yetiştirilen Tarkan, yaşadıklarını üzerinden atarak, şarkılarıyla sevenlerini coşturdu
ensonhaber