Bi bakarmısınız bad nick koruma
Bir yerden bi koruma buldum yalnız kullanmasını bilmiyorum.Kanalı nereye yazıcam ve eklenen nickleri nrde görebilirim.Yardım ederseniz sevinirim.
(Kanallarda @ olan arkadaslar icin oldukca yararli bir calisma oldugunu dusunuyorum.Calisma 1 alias ve 1 kod'dan olusmaktadir.
Calisma mantigi :
Kanala gelen badnick'leri surekli olarak F tuslari ile uzaklastiyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. biz attikca onlar yine geliyor ve bu islem @ arkadaslarimizi biraz yoruyor.
Bundan yola cikarak verecegim alias + kod sistemi ile artik kanaldan (belirtilen F tusu ile) atacaginiz nickler Badnick listesine eklenecekler.Bu Badnick listesinde olanlar kanala tekrar girmeleri halinde otomatik olarak kanaldan atilacaklardir.
Kod:
alias /f10 //auser badnick $$1!*@* | /ban $$1!*@* | /kick $chan $$1 Bu nickle kanala giremezsiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nick degisiniz...
Kod:
on @badnick:JOIN:#Kanaliniz: { mode # +b $nickkick # $nick Bu nickle kanala giremezsiniz,nick degisiniz...}
---------- Bilmiyorum derken sadece kanal adını nereye yazıcam birde eklenen nickleri nerde görebilirm . |