Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2010, 23:57   #1
Çevrimdışı
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
THY kazası şoförü tutuklandı!




Atatürk Havalimanı'na personel götürürken servis minibüsü Pazartesi sabahı Şirinevler'de bariyerlere çarpmış ve kazada 3 THY çalışanı ölmüş, 2'si ağır 12 kişi yaralanmıştı.

Minibüsün şoförü İnan Çetin, çıkarıldığı Bakırköy Nöbetçi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, "Taksirle adam öldürmek" suçundan tutuklandı. Metris Cezaevi'ne gönderilen İnan Çetin'in ifadesinde, "Arkadan gelen bir otomobil selektör yaktı. Panik oldum, direksiyonu sola kırdım. Soldaki bariyerlere çarparak takla attım" dedi. Çetin'in ifadesinde ayrıca ehliyetinin minibüsü kullanmaya yetersiz olduğunu, ehliyetinin (E) sınıfı olması gerekirken (B) sınıfı olduğunu açıkladığı da öğrenildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan