Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2010, 12:10   #32
lolaBunny
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:

Kendini fazlasıyla beğenen arkadaşım ''Ne olacak böyle, bıktım vallahi. İşyerinde peşimden koşmayan erkek yok neredeyse.'' diyerek bana dert(!) yanıyor ve onu teselli(!) edecek cümleyi kendisine yöneltiyorum; ''Ah tatlım, erkekler topun da peşinden koşuyor ama tekme atmak için.''

fodsgjdjfj ;dd

~~~~

75 yıldır hiçbir şey yiyip içmediği iddia edilen Hintliyi televizyonda gören dedemin yorumu: "İşin başında oruca niyet edeydi şimdi cennette Peygamber'in komşusuydu akılsız gavur." (töbee ;d)

"Oruç nasıl gidiyor?" dedim, "Çok susuyorum" dedi. "Biraz susarsan, daha az susarsın." dedim; anlamadı ne dediğimi. (geveze ;d)

Bir haftalık evli olan kuzenime neden oruç tutmadığını soruyorum. Cevap tam magmalık: "Abdestli kalabilsek tutacağız heralde!" Hayırlısı, ne diyelim. (ldasjfjsl)

Evimizin şımarık prensi oruç tutmakta... Öğleden sonra saatler ilerlemez hale gelince, bizimki yüzünü buruşturup çaresizce soruyor. "Abla, iftara kaç yıl var?" (oyoyoy)

Karım oruç tutuyor, ben tutmuyorum. Benim de tutmam konusundaki ısrarının sebebini sonunda açıkladı. "Öbür tarafta da yan yana düşelim" (vayy be aşka bak )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver