Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2010, 19:04   #1
Çevrimdışı
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cep devini üzecek bir haber!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


RIM BlackBerry'yle Amerika'da satışlarda üst sıralarda olsa da rightmobilephone.co.uk'nın yaptığı araştırma, BlackBerry'nin gelceğinin pek de parlak olmadığını gösteriyor.

Anket yapılan 1.024 BlackBerry sahibinin yalnız %37'si Research in Motion'ın (RIM) adını duymuş durumda. Katılımcıların %54'ü yeni BlackBerry Torch'u daha önceki telefonlara oldukça benzetirken, %67'si bu telefonun iPhone 4'e kesinlikle rakip olamayacağını düşünüyor.

Tablet PC piyasasında ise RIM yine araştırmaya göre hayal kırıklığına uğruyor. Katılımcıların %82'si BlackPad'in iPad kadar ilgi uyandırmadığı görüşünde birleşiyorlar.

Araştırmayı yapan sitenin kurucusu, BlackBerry ve iPad'in daha farklı kesimlere hitap ettiği görüşünde; "BlackBerry daha çok işadamları ve profesyonellere hitap ederken, iPhone uygulamarıyla ve özellikleriyle çok daha geniş bir kesime hitap ediyor."

RIM'ın ,BlackBerry'yi ve kendisini gelecekte yaşanabilecek potansiyel sıkıntılardan kurtarmak için ne yapacağı merak konusu.
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan