| Cevap: Doğduğunuz Ay'ın özelliklerini taşıyor musunuz ?
KASIM
Eglenceli kisilik = Çevrem eğlenceli bulur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Burasını bilmiyorum.
Insanlari kolay etkiler = Etkiliyorum evet Olumlu/Olumsuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çaliskan ve sorumluluk sahibi = Kendime karşı biraz sorumsuzum ama dışarıya karşı oldukça sorumluyumdur. Çalışkan biri olduğum söylenir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kontrolu ele almayi sever = Kesinlikle diğer türlü rahatsız olurum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Enerjik ve çevresini motive eden biridir = Doğrudur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Iyi bir liderdir = Olmaya çalışıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Içten ve yardimseverdir = Doğrudur
Adil davranir = Elimden geldiğince
Sürprizleri sever = Severim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hatalari affetmez = Yoo affederim ama unutmam .
Iradesi güçlüdür = Kısmen...
Derin duygularla sever = Kesinlikle
Herkesi oldugu gibi kabul eder = Kısmen ..
Sir saklamayi bilir = Saklayamam .. Bir şekilde içimi birisine dökerim .. |