Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2010, 10:24   #43
JosephiNe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 29. Hafta Çok Bilmiş JosephiNe

Sude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam selam selam meleğim :}

Sence ayıp olan nedir Bir örnek ?
Tarkan'ın işim olmaz şarkısını beğeniyormusun?
En çok sevdiğin kıyafetin?
Realde en çok değer verdiğin 2 erkek arkadaşının ismini alalım
İş hayatında problem yaşayıp işten ayrılmak istedinmi?
Konuşmak mı bakışmak mı ? (bu nasıl soru be )
Sevilen mi olmak istersin Seven mi?
Kin mi nefret mi hangi duygun daha ağır basıyor ?
En sevdiğin göz rengi ?
Ve bana bir tavsiye verirmisin meleğim

Tşkler

selam alanların çok olsn inşallah

*Bence ayıp olan kişiyi rencide etmektir.Topluma karşı ve bireye karşı örnek göstereyim..Kulaktan kulağa konusurmuşcasına toplum içinde konusmak ve bunu o kişiye duyurarak yapmak..Saygısızlık ve tabikide diğer kişilere karşı etraftakilerin duymasınıda sağlayarak yani O kişinin rencide olmasını sağlamak.Bence ayıp bişi bu her ne olursa olsun arasında insanın bu husumeti sürmemeli keşke hep böle davranabilsek..

* Yok canım ben Tarkanın Beni kalbine yaz şarkısını beğeniyorum:p
*En çok sevdiğim kıyafetimm hım sanırım kahve jilem var çok özel bi tasarım Tuğçe kazaz'ın serisinden bi o var Birde BLue Jean üstüne atlet tişört spor bişi olmak ya
*Reelde En çok Bir Tuncay var o zaten bambaşkadır kimse yerine koyamam onun dışında iki kişi dersek Im karar veremedim sanırım Muharrem ve Özgün
*Çokkkkkkkkk istememmi canısım birisinin gölgesi altında çalışmak zordur
*Elbette Konusmak canım konusmadan iletişime inanmıyorum telepati kurcak kadar zeki insanlar yok etrafımızda
*Sevilen olmak isterim ben bu duyguyu çok yaşattım şahıslarada bi yaşayamadık gitti hayırlısı bundan sonrası için diyorum çok sevsin beni isterim**
*Kinim ağır basar ama Nefret duygumda çok güçlüdür Asla unutmuyorum kötü bir hafıza
*yeşil yeşil olacak yada Mavi.)

Sana bir tavsiye veririm..Şu 3 günlük dünyada Meleğim ne üzül nede üz insanları niye dersen gideceğim öteki dünyada aynı yer be Ne sert çarp kapıları nede düşünmeden konus..Kapılarına kilit vurmadan dilini çözmeden 2 düşün Emi?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan