Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2010, 23:00   #5
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?

BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
glu chp zaten öneri sundu o iki madde için ve geri çevrildi ? Zaten söyledi, o maddeleri çıkarın evet diyelim diye. Orayı atlamışsın bence.

Biz ne desek siz neden hayır dediğini bilmiyorsunuz dersiniz ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birbirimizi kandıramayalım değil mi?

CHPnin Öneri sundugunu atlamışım bu konuda haklısın. Bir yazı veya video varsa izleyip bilgilenmek adına güzel olur. Şuan siz 3 kişi Asimaviye nasıl yapıyorsanız aynısını size yapıyorum
Adam Maddeleri cıkardı Gerekli belgeleri gösterdi ama siz onları safsata olarak gördünüz
Ben yine diyorum CHPnin sadece 1 maddeye baglı kalarak Hayır demesi mantıksız bunu onlarda biliyor ama Tabanlarından cekiniyor. CHPnin cok kendini üstün gören bir tabanı var. Bence kötü bir durum bu.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver