Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2010, 15:29   #5
Pentagram
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Talabaniye Her Ay 60bin Dolar

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)))) Pardon ama sen neden beni AKP yanlısı olarak lanse etme çabası içerisine giriyorsun ki? E tabi bu ülkede en kolay yol bu. Karalamadan bahseden sensin ama benim zihniyetimi bilmeden, yakinen beni tanımadan iki dakkada AKP yanlısı yapıverdin. Sen önce bana eleştirinin tarifini verecğine bence önyargılardan önce bir kişi nasıl kurtulunur onu araştır eğer bunu yapamıyorsan gel ben sana bu konuda seminer vereyim... Ben Sabah'ında yazarlarını okurum, Hürriyetinde, Milliyet'inde, Zaman'ında Habertürk'ünde. Ve hepsini aynı anda değerlendirip ortaya bir sentez çıkartırım. Senin gibi Milliyetçiyim diye tek bir bakış açısıyla değerlendirmem olayları. Benim tahsilim çünkü böyle yapmam gerektiğini öğretti bana. Senin doktoran artık neyi öğrettiyse sana hemen fişlemeye başlayıverdin beni.. Tebrik ederim. İster bu yorumu sil ister silme. O da senin ne kadar eleştirye açık olduğunu gösterir. Gerçi sen silmesende illa silen birisi çıkacaktır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan