Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2010, 21:04   #1
Çevrimdışı
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En tehlikeli ülke Türkiye!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AVG güvenlik yazılımı firmasının yaptığı araştırma internette gezinmek için en güvenli 10 ülkeyi sıraladı. Bu listeye göre, Afrika'daki Sierra Leone internette gezinmek için en güvenli yer.

144 ülkedeki 127 milyon bilgisayarın katıldığı araştırmalara göre, Sierra Leone'de her 692 internet kullanıcısı için bir saldırı oranı bulunuyor. Bu oran ise diğer ülkelerde daha da fazla. Ancak Sierra Leone'nin en güvenli bölge seçilmesinde, Afrika ülkelerindeki düşük internet kullanımı da büyük bir etken olmuş olabilir. AVG araştırma departmanı şefi Roger Thompson ise araştırmanın, başka ülkelere seyahat edecek olan internet kullanıcılarına hizmet etmek için olduğunu söyledi.

Bu arada en tehlikeli ülkelerin içinde tabii ki Türkiye'nin de olduğunu söylememiz gerekiyor. Virüs ve diğer saldırıların bol olduğu ülkeler arasında Rusya, Ermenistan ve Azerbeycan da üst sıralarda bulunuyor.
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan