PS3 hack'ini durdurmak zor!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. PlayStation 3 için çıkan USB bellekteki özel yazılım yetmezmiş gibi Sony'nin endişelerine yeni bir tanesi eklendi.
Paralı satılan USB dongle kopya oyunların çalıştırılmasına izin veren bir araç. Bu aracın yaptığının bir benzerini yapan ve PlayStation 3'teki kilitleri kaldıran bir yazılım şimdi internet üzerinden yayınlanıyor.
Açık kaynak kodlu yazılım kopya oyun çalıştırma özelliğine sahip değil, ancak bu potansiyeli var. Açık kaynak kodlu olduğu için hackerlar modifiye ederek kopya oyun çalışacak hale getirecektir. Bu yazılımı uygun USB belleklere atarak kullanıcıların kendi dongle'larını yapmaları mümkün. İşte bu da Sony'nin firmware güncellemeleri dışında engel olması için geriye bir yol bırakmıyor. Kaynak : Chip.
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |