Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2010, 19:07   #1
Çevrimdışı
Sametold
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mevsim'i Geldi, KORUNUN!




Sonbahar mevsimi ile hava sıcaklığının düşmesi gribal enfeksiyonları artırdı. Uzmanlar, vatandaşları Dikkatli Olmaları konusunda uyarıyor.

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Önder AKKAYA artış gösteren gribal enfeksiyonların Ramazan ayının da etkisiyle daha ciddi hissedildiğini vurguladı. Hastalığın özel bir tedavisi olmadığına dikkat çeken Akkaya, hastalara kesinlikle yatak istirahatı önerdi. Akkaya, enfeksiyon hastalıklarının belli başlı klinik bulgularının yüksek ateş, halsizlik, eklem ağrıları, iştahsızlık ve baş ağrıları olduğunu vurguladı.

Gribal enfeksiyonun basit bir üst solunum yolu enfeksiyonu olup olmadığının tanısının dikkatle yapılması gerektiğini belirterek, "Hastalarda özellikle iki günden uzun süren ateş veya diğer bulgular varsa, doktor yardımı almaları gerekmektedir." dedi.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver