Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2010, 12:59   #4
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 27 Mayıs - Bir Yiğidin infazı!

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen ne saçmalıyorsun! Tarih bilgin yoksa iftira atmayacaksın!

İsmet inönü o dönem elinden geleni yapmıştır.

İlgili bilgi kaynağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hadi ya ? Elinden geleni yapmış demek ? Asmak için değil mi ? Bu konuda sen değil senin HOCAN gelse yine tartışmam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bana buldugun yandaş 1-2 makeleyi göstermenin luzumu yok sana burada İsmet İnönüyü Suclu cıkaracak binlerce makale gösteririm ama gerek yok sen daha ismet inönüyü dahi tanımıyorsun buna adım kadar eminim.Tarih konusunda bu forumda bana birşeyler söyleyecek en son kişisin
Tarih Konularında senle hiç bir şekilde tartışmam çünkü tarih konusunda oldukca zayıfsın..
"Şartlar tamam olunca ihtilâl meşru olur" Bu lafı benim babam söylemedi veya herhangi biri söylemedi bu lafı İsmet inönü söyledi. Muhalefet olmak için boş yorumlar yapmaya gerek yok. Araştır sonra cık karşıma İnönüyü Akla. Bu işler 2 makale okuyup sonra partizanlık yapmakla olmuyor..

Konu glu tarafından (04 Eylül 2010 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan