|
CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sana göre düşünceler her zaman doğru mudur? Eğer doğruysa neden benim düşüncelerimide doğru kabul etmiyorsunda tartışmaya giriyorsun? İşine gelenin düşüncesini benimser onu doğru kabul edersin. Sonrada dönüp araştırıyorum dersin. Bırak kardeşim ya..
Hasan Polatkan kimdir? Hangi partiden hangi eylemlerde bulunmuştur? Siyasi görüşü ve hayatında hangi durumlarda karşı karşıya kalmıştır? Ayrıca onun "kızı"... Elbette babasının düşüncelerine sahip çıkacaktır. Ne kadar doğru söylemlerde bulunmamasada.. |
*Şimdi öyle bir laf diyorsunki cidden ne diyecegimi şaşırdım ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu durumu O günleri yaşayan biri bilmeyecekte uzaktan araştıran biri bilecek öylemi ? Bu mantıksız değilmi ? Mantıksız ama kabullenmezsin. Senin gönderdiginle benim gönderdigim'i yan yana koyarsak hangisi daha inandırıcı ? Veya şöyle bakalım olaya;
Allah Göstermesin bir yakınına birşey oldu ve sen sucluyu gördün, sucluda yakının düşmanı ama polisde senin gördügün sucluyu aklamış ve sen ifadende diyorsunki ; Ben sucluyu gördüm oydu gözlerimle gördüm diyorsun ama Polis sana diyorki Kardeşim zarar gören senin yakının ve suclu olan kişide onların düşmanı sen o yüzden öyle diyorsun derlerse sen ne diyeceksin ? Aynı şey değilmi ? Bence %100 aynı şey. Şimdi senin mantıgından hareket edersek Adnan Menderes suclu cünkü o illaki kendini savunacak. Hasan Polatkan'ı biliyorsundur ama ben yinede Söyliyeyim ; Sucsuz yere İdam Edilen 3 kişiden biridir.
*Senin dogru söyledigin şeylere dogru demedik mi ? Yanlış bildigimi kabul etmedimmi ? Kabul etmediklerim yanlış bildiklerindir. Ve Sen yanlışını kabullenmiyorsun.
Sen farklı bir yolmu izliyorsun yoksa ? İşine gelmeyipte benimsedigin bir düşünce varmı ?
*Merak etme ben bölümüm nedeniyle her görüşün yazılarını okumak zorundayım zaten
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benim getirdigim ıspat Objektif ve kesin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Seninki gibi 2 satır sallamasyon birşey değil.
Bu konuda daha yazmayacagın için cidden cok sevindim insanın hatasını anlayıp o hatanın üstüne gitmemesi cok dogru. Sen Bu konuyu boşverde 1938-1950 Yılları Arasında Atatürk'ün Resimlerini kim kaldırttı, O Yıllarda Nutuk'un yayınlanmasına kim mani oldu, Kim kendini tek Lider saydı onu araştır..