Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2010, 15:21   #3
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 30. Hafta 'Çok Bilmiş' Slipknot

Öncelikle teşekkür ederim Zehra,haftanın çok bilmişi yaptığın için. (; Gerçi çok birşey bilmem ama kendi çapımda cevaplamaya çalışayım sorularınızı. ;p

AngeLus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = İrcforumları?

IRCForumları'na kısaca nasıl girdiğimi anlatayım. IRCForumları'na okuldaki Bilgisayar dersinde iken mIRC'e girdiğim sırada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklamam ve üye olmam ile bir oldu. (;
Bu senenin MART ayında MOD olduğum zaman tam olarak katılmış oldum.
IRCForumları kısaca herşeyi içinde barındıran bir aile,dostluk platformu.

Aze♪ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç hayal kırıklığına uğradın mı ?
Aşk'ı bana tanımla .. (:
En son okuduğun kitap ve sende bıraktığı etki ?
Aze hatun sizi yerlere göklere sığdıramazken siz onun hakkında ne düşünüyorsunuz efenim ?!
Ögrencilik yıllarından unutumadıgın bir anın varmı varsa anlatabilirmisin ?
Fobilerin neler ?
Sinirlendiğinde ne yaparsın ? Kendini nasıl sakinleştirirsin ?
Ve ;
En sevdiğin şair ve en sevdiğin şiir ? (:

Dipnot : o.y.k.k. ahuhua

Hayal kırıklığına uğradığım o kadar çok zaman var ki.. Sende bunu iyi bilirsin. (;

Aşk,Mantık ile kalbinin tam anlamıyla birleştiği zaman ortaya çıkan bir pınar gibidir.Benim için AŞK dediklerinde en önemli madde,GÜVEN'dir.. Güven olmadığı zaman o AŞK'tan herhangi birşey bekleyemeyiz.. (;

En son okuduğum değilde,okumaya çalıştığım kitap DAN BROWN'un DİJİTAL KALE adlı kitabıydı.. Bana etki yapıcak herşey de bir TEPKİ bırakacağım için pek bir etki yaratmadı açıkçası. ;D

Aze,beni YER'lere GÖK'lere sığdıramıyor bende YER + GÖK => AŞK'lara sığdıramıyorum kendisini. (; Yerlere göklere,kalbime adını yazdığım hatun.. Herşeyim o benim.. (;

Kısaca bir anımı anlatayım..Bir gün dersteyiz çocuklarla filan oturuyoruz hocanın gelmesini filan bekliyoruz..3-4 arkadaş ile dedik ki,bu hocanın geleceği yok aşağıda oturalım.Bir arkadaşım da arabasını getirmişti okula,okulun arkasından atlayıp araba ile KarSiyaKa'ya gittik. Aradan 10-15 dakika geçti,benim telefonum çaldı.Benim arayana tepkim şu ;

- " Alooo,bilader sen kimsin? "
- " Olum,ben hocan hocan Hamdi ÖZ biyoloji hocan. "
- " Ne oldu hocam? "
- " Olum,daha ne olucak çabuk arkadaşlarını al gel,yoksa disiplini mi tercih edersiniz? "
- " Tamam hocam,geliyoruz. "

Dememle okula dönüşümüz bir olmuştu. (;

Fobilerim,genelde kek'lenmeyi sevmem.Ama bu aralar okadar sık kekleniyorum ki..Yakında çikolatalı kek'e dönmem an meselesi adeta.. (; Ayrıca,yalan,gıcıklık yapan insanlardan nefret ederim.Ortama ayak uyduramayan kişilerden vs.

Sinirlendiğimde açıkçası,pek sakinleşmem. Öyle kolay kolay sinirlenmem ama sinir benim tarafımdan bir süre sonra nefrete dönüşür.. Kendimi kaybediyor oluyorum. (;
O siniri boşalttığım zaman,sakinleşiyorum.

Ev sevdiğim şair,Sunay Akın tüm şiirleri güzeldir..

Kahraman Tazeoğlu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan