22 Eylül 2010, 15:21
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 30. Hafta 'Çok Bilmiş' Slipknot
Öncelikle teşekkür ederim Zehra,haftanın çok bilmişi yaptığın için. (; Gerçi çok birşey bilmem ama kendi çapımda cevaplamaya çalışayım sorularınızı. ;p
| AngeLus Nickli Üyeden Alıntı
| İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = İrcforumları? | IRCForumları'na kısaca nasıl girdiğimi anlatayım. IRCForumları'na okuldaki Bilgisayar dersinde iken mIRC'e girdiğim sırada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklamam ve üye olmam ile bir oldu. (; Bu senenin MART ayında MOD olduğum zaman tam olarak katılmış oldum. IRCForumları kısaca herşeyi içinde barındıran bir aile,dostluk platformu.
| Aze♪ Nickli Üyeden Alıntı
| Hiç hayal kırıklığına uğradın mı ? Aşk'ı bana tanımla .. (: En son okuduğun kitap ve sende bıraktığı etki ? Aze hatun sizi yerlere göklere sığdıramazken siz onun hakkında ne düşünüyorsunuz efenim ?! Ögrencilik yıllarından unutumadıgın bir anın varmı varsa anlatabilirmisin ? Fobilerin neler ? Sinirlendiğinde ne yaparsın ? Kendini nasıl sakinleştirirsin ? Ve ; En sevdiğin şair ve en sevdiğin şiir ? (: Dipnot : o.y.k.k. ahuhua | Hayal kırıklığına uğradığım o kadar çok zaman var ki.. Sende bunu iyi bilirsin. (; Aşk,Mantık ile kalbinin tam anlamıyla birleştiği zaman ortaya çıkan bir pınar gibidir.Benim için AŞK dediklerinde en önemli madde,GÜVEN'dir.. Güven olmadığı zaman o AŞK'tan herhangi birşey bekleyemeyiz.. (; En son okuduğum değilde,okumaya çalıştığım kitap DAN BROWN'un DİJİTAL KALE adlı kitabıydı.. Bana etki yapıcak herşey de bir TEPKİ bırakacağım için pek bir etki yaratmadı açıkçası. ;D Aze,beni YER'lere GÖK'lere sığdıramıyor bende YER + GÖK => AŞK'lara sığdıramıyorum kendisini. (; Yerlere göklere,kalbime adını yazdığım hatun.. Herşeyim o benim.. (; Kısaca bir anımı anlatayım..Bir gün dersteyiz çocuklarla filan oturuyoruz hocanın gelmesini filan bekliyoruz..3-4 arkadaş ile dedik ki,bu hocanın geleceği yok aşağıda oturalım.Bir arkadaşım da arabasını getirmişti okula,okulun arkasından atlayıp araba ile KarSiyaKa'ya gittik. Aradan 10-15 dakika geçti,benim telefonum çaldı.Benim arayana tepkim şu ; - " Alooo,bilader sen kimsin? " - " Olum,ben hocan hocan Hamdi ÖZ biyoloji hocan. " - " Ne oldu hocam? " - " Olum,daha ne olucak çabuk arkadaşlarını al gel,yoksa disiplini mi tercih edersiniz? " - " Tamam hocam,geliyoruz. " Dememle okula dönüşümüz bir olmuştu. (; Fobilerim,genelde kek'lenmeyi sevmem.Ama bu aralar okadar sık kekleniyorum ki..Yakında çikolatalı kek'e dönmem an meselesi adeta.. (; Ayrıca,yalan,gıcıklık yapan insanlardan nefret ederim.Ortama ayak uyduramayan kişilerden vs. Sinirlendiğimde açıkçası,pek sakinleşmem. Öyle kolay kolay sinirlenmem ama sinir benim tarafımdan bir süre sonra nefrete dönüşür.. Kendimi kaybediyor oluyorum. (; O siniri boşalttığım zaman,sakinleşiyorum. Ev sevdiğim şair,Sunay Akın tüm şiirleri güzeldir..
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |
| |