23 Eylül 2010, 23:33
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 30. Hafta 'Çok Bilmiş' Slipknot
Öncelikle hoş buldum Ulkü'cüm.
Hayata bakış açım hımm..Vallahi öyle çok ahım şahım,bir açım yok.;p Biraz hareketli,biraz eğlenceli,biraz da komik bir kişiliğim olduğu için,benim hayata bakmam yerine hayatın bana bakmasını tercih ederim.Çünkü bizi yönlendiren hayatın kendisi olduğu için,ister bakmışım ister bakmamışım hiç dertlemez. (;
Üni'yi bitirdikten sonraki tek düşüncem,yurt dışındaki güzellikleri görmek..Kuala lumpur,Meksika vb. yerler var kafamda Allah kısmet eder,güzel bir işim olduğu takdirde bu yerleri görmeyi isterim açıkçası.
Senin hakkındaki görüşlerime gelecek olursak; Vallahi ilk başlarda gıcık kapsam da,pek çok arkadaşımdan ayrı yerin olduğu kesin.Dostluğun,komik tavrın,esprili oluşun,delikanlılığın,hafif gıcıklığın,cadılığın,sevecenliğin,arada bir kekleyişlerin(iz) süpersin yahu.Sen insansan benim ne olduğumu biliyorsun yani. ;D Yeterli sanırım,teşekkür ettim tekrar. 
---------- Buda soru mu yani şimdi.Tabi ki Ülkü,seninde bende yerin olmasını isterdim ama ülkü randevuyu biraz daha erken verdiği için yerin sahibi o oldu.O yüzden ok,tşk,by!
Seni sana yılların tecrübesiyle anlatmaya çalışayım.(; Ilk başlarda tavlamaya çalıştığım hatundun ondan sonra iş kanka ayağına geldi,bir ayaktır gidiyor o gün bugündür hadi hayırlısı ;o Fazla derinlere dalmadan kastını anladım,o yüzden dalsam okumaya vaktin yetmez. ;D Ister burda ister başka bir yerde daimi olarak kalacaksın bu kalpte ondan şüphen olmasın. Seni buradaki herkesten daha iyi tanıdıgıma eminim,ister kalbini,ister arkadaşlığını,dostluğunu..O yüzden bıktım arkadaşım,yeter yahu.Yakamı bırak,hayatımdaki hiç kimseye sövmediğim kadar sana sövdüm hala daha dibimdesin.. Seviiinnn dimi benii çakaaalll,kanka ayağı,dost ayağı,abla ayağı,abi ayağı her zaman ayaktır.Bunu da sonkez diyorum biraz daha düşünmen için zaman veriyorum. ;o
Küçükken valide hanım ders çalıştıgım zaman soruyordu,geçen de bir arkadaşıma anlatmıştım bunu. (;
-
Yasin yavrucum büyüyünce ne olacaksın?
Başbakan olacağım valide hanım.
-
şeklinde cevaplardım.Hergün kanallarda meclisteki kavgaları görmekten aklıma hep başbakan geliyordu.Biraz da kavgacı bir velettim o yüzden olabilir. ;D
Telefon numaramı değiştirmedim sen faturasız oldun.O yüzden ben hep öğrenciyim ve de öğrencilik hallerinin ne demek olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun.Ahh ulennn ne günlerdi..Staj yaparken arıyordun arkamda hatunlar,ama ben senin sesini duymadan konuşuyordum kendi kendime ve sende kopuyordun iş yerinde.. D D
Geçen ülkü ile yaptığınız şakaya hiç kızarmıyım,ben okadarda hıyar mıyım? Hıyar dedim de aklıma geldi yeni kankanla aran nasıl? O da seni benim sevdiğim kadar seviyormu? Her neyse.. Kızmadım,kızmayacağım,kızmayacak ve ve ve en önemlisi kızmayacaklar.. Ok,tşk,bye! ;D
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu |
| |