Cevap: Gitme Vakti ( ExeL Kaçar ) *
| DeLiGeNnC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Sanmıyorum gidebileceğini ama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. du bakalım cıkar kokusu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nargileler başını döndürmüş senin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben giderim de sen yine gitmezsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Uzaktan bakınca saçma gelebilir. Fakat çok ciddiyim. Çünkü, hayatımda olan bazı sorunlardan dolayı internet'i bırakma kararı aldım. Bırakmıyor olsaydım bu zamana kadar yakın arkadaslarım bilirler ki, internet'i evden kaldırmazdım. Bir çok kez bırakmak istemiştim fakat, sıkıldıgımdan ve uzaklaşmak istediğimdendi. Bu sefer ise hayatımda olan sorunlardan dolayı bırakmak zorundayım.
Bu ara da, Nargile benim özel tutku'm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu ExMorN tarafından (26 Eylül 2010 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
|