Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2010, 04:12   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sarımsaklı Tavuk




Sarımsaklı Tavuk
Malzemeler,
4 adet tavuk but
100 gram tereyağı
4 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı sıvıyağ
Hazırlanışı,
Sarımsakların kabuklarını soyup rendeleyin.
Küçük bir tavada tereyağını eritip sarımsak, kekik, tuz ve karabiberi ilave edin.
Kısık ateşte 1-2 dakika kavurup tavayı ocaktan indirin.
Sarımsaklı karışım ılındıktan sonra tavuk butlarının üzerine döküp harmanlayın.
Fırın tepsisini yağlayıp tavukları tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dakika pişirin.
Yanında patates kızartması ve yeşil salata ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan