|
XcLusive Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
load bölümünün hatası.
add-on'u tekrar download et ve yüklemeyi dene eğer gene aynı hatayı verirse, Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! n33=on *:load:{
n34= writeini $shortfn($scriptdir\qblock.ini) wmsg Lütfen Bekleyiniz Özel Görüşme İsteğiniz Değerlendiriliyor...
n35= writeini $shortfn($scriptdir\qblock.ini) amsg Özel Görüşme İsteğiniz Kabul Edildi...
n36= writeini $shortfn($scriptdir\qblock.ini) rmsg Özel Görüşme İsteğiniz Red Edildi...
n37= set %qblock on | set %qdialog yes | set %qblst.vip XcLusive | qblock
n38=} satırlarını Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! n33=on *:load:{
n34= ;writeini $shortfn($scriptdir\qblock.ini) wmsg Lütfen Bekleyiniz Özel Görüşme İsteğiniz Değerlendiriliyor...
n35= ;writeini $shortfn($scriptdir\qblock.ini) amsg Özel Görüşme İsteğiniz Kabul Edildi...
n36= ;writeini $shortfn($scriptdir\qblock.ini) rmsg Özel Görüşme İsteğiniz Red Edildi...
n37= set %qblock on | set %qdialog yes | set %qblst.vip XcLusive | qblock
n38=}
olarak değiştir kaydet ve tekrar load et. |
hatayı düzeltemedim
/dll: Açılamıyor 'C:\Documents' (Satır 45, qblock.ini)
addonsuz temiz bir exe yi yeni klasöre koydum, qblock klasörünü için koydum
qbock klasörünü mırc ana dizinine attım. Verdiğiniz komut ile komut satırından yükledim aynı hatayı aldım.
yorumunuzdaki , satırları dediniz şekilde düzelttim ama hala aynı hatayı alıyorum.
mirc verisiyonum 6,21