Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2010, 18:43   #4
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

İSMİNİZ : Müge
MESLEGINIZ: ~
BURCUNUZ:
Aslan
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Boşnakça
PARFUMUNUZUN MARKASI:Hypnose
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?:Gülmek için büyük şeyler olması gerekmiyor ama ben bebeklerin hallerine ve tavırlarına çok gülüyorum.

EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?:Hakan aramıştı neden arıyorsa.
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Aziz Rutkay
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN:Pek öyle şeyelre inanmıyorum.
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN:Aslan
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Bunlar özel
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:

a-Hayatta hickimsenin hatiri icin;düşüncelerimi değiştiremem.
b-Böyle bi annenin kızı olduğum icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben... çok yemek yiyorum.
d-Kimse..........konusunda elime su dökemez
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI:pek tv ile aram yok belgesel ve maçları izliyorum genelde.
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY:Fotoğraf makinam.
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: o,onunla benim aramda

BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Kola.

KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY:Alışveriş
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: İsmail yk'nın bütün şarkıları.
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Seda sayan
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Çirkef

YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR:Atalay,Huban,Burger king,Zıbar,Saklı bahçe gibi gibi.
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: gülerek

ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?:

ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: babamın ölümünü.

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: yüzüne bakmam. bakmadıklarım gibi

BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: hatırlamıyorum ki

KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Genelde yapıcı olmam.

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?:

SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Pek tercih etmiyorum.
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Dostumun düşmanı düşmanımdır.

FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY:Öyle bişey yok

FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR:Noyan,Hesna,Tanrica,Sympatish,Sky-dancer,Cropse,Süslü,FearyLike,Cafein,Aze,Alper,Cri ssy,Akhlys,Furkan,Mohikan,Ruhadam gibi gibi.

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Dengesizlikleri bide 2 günlük aşkları
benim bildiğim kolay sevilir zor unutulur normalide budur burda bi anlamsız hem kolay seviliyo hem kolay unutuluyo

SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Bişey beklediğimide kim söyledi.. Zaman öldürmek değil mi amaç yeterince öldürüyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan