Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2010, 01:39   #6
PuSLu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

..
İSMİNİZ : BuRaK aLp
MESLEGINIZ: Bilgisayar MühendiSi
BURCUNUZ: Aslan
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: igilizce cok iyi derece biliyorum ama almancayı ögrenmek isterdim..
PARFUMUNUZUN MARKASI:Calvin Klein & Hugo Bos
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Arkamdaslarima
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: EşimLe
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Kimseyle Ögle bi Merak içerisine hic girmedim..
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Eşim
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Yılan ve Domuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Roman yazmam lazım

ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:

a-Hayatta hickimsenin hatiri icin Kendimi atese atmam
b-Eşimle Karsılastıgım icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben Sinirli ve Asi birisiyim
d-Kimse Bilgisayar ve Donanim (yazılım Haric Bi turlu ögrenemedim
) konusunda elime su dökemez

EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Komik Gelen HERsey
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Telefonum Param Bazende Heckler&Koch Silahim Tasıma Ruhsatım var ama bi sinek bile öldürmedim

AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Alıs veris merkezinde eşimin Resmini Astırdıgım ve Piyona Esliginde ve Herkesin içinde Yırtınarak
benimle evlenirmisin demek oldu ama evlendik

BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Yicek Ekmegim yokSa bi Erkek için Moreli Bozulan tek sey olur

KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: hiç biişi
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Bu Emomudur Memomudur onlarin dinledigi muzikler bide metal bilmemne

EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: YOk öle bi insan canlısı

NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Arkamdan vurursa
yasama Sansı bile vermem

YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR:Valla ne bileyim bana göre her yer PARİS

SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Yüzümde hafif bi sırıtma oluor Sanırsam eşim öle dior

ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Bu ÖzeL
Yakında sinemalarda

ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Gecmişimin Hepsini

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: DÖvmem kızmam Demekki gözunde degerim okadardir derim
insan ne yaparsa kendine yapar hatta insanin kendisine yaptıgını kimse yapmaz Allaha Yakın bana uzak olsun yeterli

BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Eşim benim için zaten bu hayatta en degerli hediyem
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Durusum OTurusum düsünme yapım ve konusma seklim

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: AJDAR
ve KETO

SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Bilmem denemek Lazım
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Bana Garezi yoksa oda insan tabiki

FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Bilmem Daha bişi gelmedi
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Valla cok var Say Say bitmez

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Her yeni seyi okumak hosuma gidior bilgi paylastıkca cogalır bunu ben burda gördum

SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Bilgi Bİlgi Bİlgi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan