Cevap: Test'i doldur kendini tanit..
İSMİNİZ : Dilara E. Alemdar. MESLEGINIZ: Sağlık Sektörü. BURCUNUZ: Yengeç BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Fransızca PARFUMUNUZUN MARKASI: Dior Addict EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Güleç bir yapım vardır, rahat olduğum her ortamda gülerim. EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Nişanlım ile. OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Ünlüler ile tanışmak gibi bir hevesim hiç olmadı. SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Alyansın ugur getirdiğini, bir tılsımı oldugunu düşünürüm hep. :) ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Hamam böceği! BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Huzurum, Ömrüm, Nefesim, Herbişeyim, Eşim vs vs diye uuuzayıp gider. :) ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin yapmaktan çekindiğim şeyleri yapmam. b- Sevdiklerim hep yanımda olduğu ve Hayatımda o'nun gibi bir değerliye sahip olduğu icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksine ben Duygusal bi insanım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
d-Kimse. Agresiflik, Asilik ve inat konusunda elime su dökemez: EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Neredeyse hiç tv izlemem. CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIRŞEY: Makyaj malzemelerim, ıslak mendil, kuru mendil, Yelpaze, parfüm, cüzdanım, birçok şey oldu ama bunlar Fix. :) AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Yaptığım herşey delilik oldu, aslında ben masumdum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: O an atıştıracağım, ağzıma atacağım birşey yok ise, özellikle de meyve. KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BIŞEY: En çok kuaförde şımartıyorum kendimi d: DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Şuuu, 11880'n müziği :@ EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: İbrahim tatlıses, Ajdar. NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Sadakatsiz, Edepsiz ve Şeref yoksunu yüzsüz. YAŞADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Ev çevresinde pek dısarıya çıkmam fakat iş yerinde burger vs, SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Kıpır kıpır olurum, sıgdıramam içimee, çevreme ve sevdiklerime yansıtırım, onlar ile yaşarım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Hiç kimse. ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Babamın kuwaitten Turkiyeye geldiği günü mesela, zaten sonra silmek isteyeceğim birşey kalmazdı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Allah tahsilatlarını arttırsın, kendi haline bırakırım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İsteyen istediği kadar cebelleşsin. BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Babamın Sdy'e gitmeden bir gün önce doğum günümde, mükemmel bir doğum günü süprizi hazırlamışlardı, öyle ki cin gibi ben bile evin içinde o kadar organizeyi farkedememiştim, Kocaman bir aile, eğlence havai fişekler vs ve en büyük hediye de; ertesi sabah babamı yolcu etmemizdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Utandırmamam, her ne konuda olursa olsun. Önce kendimi kendime utandırmam. KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Hüznün koynunda olan her şahısın yerinde olmayı ASLA istemem. SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: İnsan insandır, bana iyi olan her kimin arkadası ise bana zararı olmadığı sürece veyyahutta insan olduğu için np! :} SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Bana kötü değilse sevdiğle uzlaşmaları için nokta ararım, olmadı ise gereken sınır olur ama birbaşkası için kimseye düşman olmam. FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Bu Forum.., Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok güzel şeyler işte, mesela en değerlimin olduğu yer, başıma daha güzel ne gelebilir ki. FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Herkescikler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Hareket halinde ve birbirinin arkasından iş çeviren değil de, genel olarak uzlasan ve birbirlerine hoş hitaplarda bunmalarından. Eskiden böyle değiildi buralar, simdiki guruplaşmamalar güzel, herkesce birbirince seviliyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Ummadım fakat güzel ve özel şeyler buldum.
Konu Dilara tarafından (12 Ekim 2010 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.
|