Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2010, 02:24   #8
CaqLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

İSMİNİZ : CaqLa Cimen
MESLEGINIZ: Öqrenci
BURCUNUZ: ßaLık
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: İnqilizce - Fransızca - Almanca
PARFUMUNUZUN MARKASI: Anqel - For away
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Sevqilime..

EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Sevqilim.
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Kıvanc Tatlıtug
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Sevqilimin aldıqı kolye.
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Yılan
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Fıstıqım - Sempatikimve aklınıza qeleßilcek herşey
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:

a-Hayatta hickimsenin hatiri icin.............. Kendimden Ödün vermem.
b-.................... icin cok şansliyim O'nu tanıqım ..
c-Herkesin sandiginin aksine ben.......... Cok duyqusalım
d-Kimse..........konusunda elime su dökemez Temizlik
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Ezel - Aşk ve Ceza - Geniş Aile - Kücük Sırlar
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Ayna

AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Haßersizce cıkıp yanına qittim - Herkesin icinde Sevqimi haykırdım - 20 tane ßalon alıp hepsinin icini notlarla doldurdum vs vs

BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Souk icecek

KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: Deli qißi alışveriş
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Gerizekalı Sevqilim ßenim

EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Seda Sayan

NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Sadakatsız - Güvensiz
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Saklı ßahce diip kısa kesiyorum sölemem

SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Hareketlerim ve ßakışımla
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Orcun

ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: ßütün qecmişimi sadece ßu anı yaşamak icin.

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Onu ßen'sizlik ile cezalandırırım.

BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Araßa.
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Fedakar - merhamet

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Aciz ve yalnız ßi insanın yerinde.
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Olurum ßen sıcak kanlıyım

SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Onun arasındaki konu ßeni ilqilendirmez qerektiqi qißi davranırım.

FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Cevre.
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Pillibebek - RedLine - Cemalizim.

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Pillibebek'mi

SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ:
ßi ßeklentim yok - ßulduqum ßişide yok

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan