Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2010, 00:21   #8
armoking_yesil
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google Guncellemeyi Pagerank Yerine Siralamada Yapti Sanirim

CetSohbet Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aslinda sizin dalgalanma dediginiz olay dalgalanma felan degil yeni siralama... Dalgalanma diyen kisiler sadece ilk sayfadan gerilere gidenlerin cikarmis oldugu uydurmadir bundan baska bisi degildir. Yeni siramalama bu sekilde olucaktir, ama siz yinede dalgalanma diyerek kendinizi teselli edin bu sekilde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bak arkadaşım.Efendilik kadar güzel bir şey yok.Uslubundan tut tavırlarına kadar ofsayt durumdasın.Bırak bu ben biliyorum ayaklarını.Hani bilsen taslasan tamam diyecem.Ama bilmediğin halde ben biliyorum demen ve üstüne üstlük bunu birilerinin açıklamalarını rencide edecek şekilde söylemen tamamen edepsizlik.

Madem öyle buyur ben dalgalanma ve en fazla 15 güne düzelecek diyorum.Yok diyorsan bu kadar kişinin önünde domainleri koyalım ortaya.

CetSohbet Nickli Üyeden Alıntı
Neden boyle oluyor peki ? Suursuzca ac gozlu insanlarin toplist kasmalarindan backlink almalarindna kaynaklaniyor ve bu ben dahil bir cok site sahibinide etkiliyor. 10 YTL ye site alip direk toplist kasarsa herkez olucagida budur, arada bende sende gideriz...

Sohbet chat kategorilerinde en çok toplisti kasan sizsiniz.Kalkmış birde insanları eleştiriyorsun.Aç gözlü diyorsun.Ben dahil herkesi etkiliyor diyorsun.Utan bence.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atayım mı daha ? nerden baksan depolarınızda toplam 5.000 den fazla toplist var.Biraz dürüst olun.Konuşurken sütten çıkmış kaşık gibi davranmayın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver