|
armoking_yesil Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bak arkadaşım.Efendilik kadar güzel bir şey yok.Uslubundan tut tavırlarına kadar ofsayt durumdasın.Bırak bu ben biliyorum ayaklarını.Hani bilsen taslasan tamam diyecem.Ama bilmediğin halde ben biliyorum demen ve üstüne üstlük bunu birilerinin açıklamalarını rencide edecek şekilde söylemen tamamen edepsizlik.
Madem öyle buyur ben dalgalanma ve en fazla 15 güne düzelecek diyorum.Yok diyorsan bu kadar kişinin önünde domainleri koyalım ortaya.
Sohbet chat kategorilerinde en çok toplisti kasan sizsiniz.Kalkmış birde insanları eleştiriyorsun.Aç gözlü diyorsun.Ben dahil herkesi etkiliyor diyorsun.Utan bence. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atayım mı daha ? nerden baksan depolarınızda toplam 5.000 den fazla toplist var.Biraz dürüst olun.Konuşurken sütten çıkmış kaşık gibi davranmayın. |
Ezik insan sen ne biliyorsun ? Bak ne güzel benim toplist sayfalarimi yazmissin buraya hemde bir kacini aferin boyle beni takip ediceksin senin gibi lamerler icin yazdim canlitv deki o titleyi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Burda akli sira bana laf sokmaya calisirsin ama arkadaslarinda gordugu gibi beni takip eder boyle tipler. SoyLe.net nedir kimdir vs vs derler, toplist sayfalarimi gece gunduz kontrol ederler Acaba yeni toplist varmi die... Toplist sayfasindaki o titleyide senin gibi lamerler icin yazdim beni takip etmeyen zaten ustune alinmaz belliki sen cok alinmissin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. + Ben toplist kasarim kasmam demiyorum ama 1 aylik siteyle benim aramda cok fark var ezik insan sen git ilk basta bunlari ogren... senin hatta senin grubundaki eziklerin butun bildiklerini benim çıraklarım ogrencilerine ogretiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
senin bildiklerini ben unuttum ama senin bildiklerin Soyle.net ve diger sitelerin tasarimlarini calmaktir spam sayfa basmaktir vs vs.. toplist kasiliyorsa su alemde soyle.net sayesinde kasiyorlardir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gelipde burda sacmalama... ben sizin yalakalik yaptiginiz siteler gibi gidipte X forumlarda gecemi gunduzume katarak link degisimi yapmiyorum amele insan..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. soyle.net'in nerde oldugunu goruyorsun ve bunu yediremiyorsun kendine
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. neyse seninle bu konuya girmiyecegim sen benim icin ezik bir mahluksun..
Ve bu dalgalanma olayi dediginiz siralamayada kendi sitelerimden yola cikarak ornek veriyorum...
Madem dalgalanma neden ilk sayfadaki sitelerin siralamasi arada degisiyorda onun harici baska bir durum olmuyor? suan mesela sohbet aramasinda yeni cikan siteler yavasca yukselmeye basladilar ilk sayfada.. madem bu dalgalanma biticek ise ozaman sohbetara.com ve cetsohbet.com unda ilk sayfaya gelmesi lazim ikisi sohbet aramasindan gidince dalgalanma sanmistim ki ikiside sohbet aramasinda 2 - 3. siralardaydi .. ama gorduk ki dalgalanma degilmis biraz gercekci olmak lazim giden geri gelmicek gibi gorunuyor...
Kim 10 tane site ekliyormus toplistlere gosterelim bakalim tiklamali toplistlerde senin alperen dedigin ezik insan beni tiklamali toplistlerden dusurmek icin elinden geleni yapiyor bak bakalim 10 tane adres ekleyen kimmis...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bunlar Sadece örnek olarak verebilcegim tiklamali toplistlerden bir kacidir... Bu tiklamali toplistlerini boyle yapmasinin sebebinide soyliyeyim size arakadaslar, Yukarida vermis oldugum tiklamali toplistleri bu ezikler bu sekilde 50 - 60 kere tiklayip birakiyorlar ee dogal olarak 1 gun icinde kimse 50 - 60 kere tiklatmakla ugrasmayacagi icin bu ezikler normal olarak toplistde ilk sayfada oluyor ver diger siteleri 2. sayfaya atiyorlar ve bu sekilde ben ve diger sitelerin toplistlerini daha rahat arayabiliyorlar neden ? tiklamali toplisti 50 - 60 tiklattirdiktan sonra kimsenin ilk sayfaya gelemeyecegini biliyor ve rahat rahat diger sitelerin toplistlerini arayip buluyor + zaten adult sitelerden saydirdigi icinde 2 gun icinde indexi full dolduruyor tiklamali toplistde ise direk saydirarak ilk sayfaya cikariyor sitelerini ...
Ezik armoking_yesil in dedigine gore alperen ezigi isleri varmis vs vs o yuzden giremiyormusta felan bahaneleri kes, ben sanal hayatimda trsohbet eziginin rekorun kiracak birini tanimiyorum 24 saat full pc basinda toplist + r10 backlink + blog kasan biri daha gelmez bu piasaya... suan alperen ezigi yok ise isleri var ise yukarida vermis oldugum tiklamali toplistlere 45 kere kim tiklatiyor ?
armoking_yesil ezigi soyle.net'i dusurmek isteyenleride gorduk eklemis oldugum toplistleri editleyip kendi sitelerinizi eklediniz yine dusuremediniz trsohbet tiklamali toplistlerde beni 2. sayfaya atiyor yine dusuremiyor hit sayan toplistlerde de altina aliyor yine dusuremiyor bosuna cirpinmayin dedigim gibi beni cekemeyenler beni ornek alip takip edenlerdir bunlarin en basindada sen ve savundugun ezikler geliyor..
Sohbet aramasindan dusersiniz isim vardi pc basinda yoktum, dugune gittim, nikah vardi, elektirikler kesildi, dersiniz... Chat aramasinda inersiniz tasarim degistim google ceza verdi, dalgalanma oldu, siteye script tasarim kurdugum icin oldu dersiniz ama yukselince ben yaptim seocuyum kralim dersiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sizin gibileri ben cok gordum hepsi simdi botnetci oldu lamerlik yapiyorlar bence sizde ozunuze donun..
Ben, trsohbet gibi milleti msn ye ekleyip link dinlenseydim suan zaten kimse benimle dans edemezdi, ki ben kimseye kendimi minnet etmem kimseye eyvallahim olmaz kocum kendi isimi kendim yaparim kendi dalgama bakarim yükselirsemde inersemde bu googlenin verecegi karardir.
trsohbet'in yapmis oldugu suan p*rno siteleri toplistlere kasiyor amaci o kastigi p*rno sitelerin hittini yukseltip tamamen toplistlerin indexine kendi sitelerini koymaktir..
Benim ise saydirdigim site dahil hersey normal o sekilde beni gecemeyen insanlarin yapacagi tek sey adult sitelerden iframe saydirmak hemde para vererek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. + tiklamali toplistleri botlara tiklattirip bu tarz birsuru toplsitlerde en az 25 title + site eklemeside cabasidir. bu ekledigi toplistlere p*rno siteleride dahil.. Ben Adult bir siteden iframe saydirsam artik beni burda senin gibi lamerler vatan haini ilan ederdiniz ki saydirdigim yerler bellidir onlara bile bir bahaneniz var... Senin gibi lamerler illegal isler yapar ve illegal is yapan eziklerii savunur ustelemeye gerek yok...
senin yalakaligini yaptigin eziklerin toplistlerini ornek vermek isterdim ama huyum kurusunki kimseyi takip etmem ornekde almam, golge adam olmayi sevmem ama sen ve savundugun ezikler bu işte uzman olmussunuz ki toplist saydirdigim sitelerde dolaniyorsunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ...
Birde su dikkatimi cekti armoking_yesil de dahil olmak uzere bu lamerin grubundaki kimse normal degil ve siteleri allak bullak oldu..
mesela armoking_yesil eziginin savunduklari kisiler ;
eNyA lamerini savunur eNyA lameri gider millete toplistlerde kufur eder, örnek ;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve sonra milletin toplistlerini editler kendi sitelerini ekler..
trsohbet'i savunuyor ve trsohbet'de p*rnodan iframe saydirir tiklamali toplistleri illegal sekilde kullanir diger sitelere yer birakmaz toplist sayfasinda ve ac gozlulugu yuzunden herzaman ezilir....
Bir kac ezigi daha savunuyor onlarda gidicekleri yere gittiler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. onlari soylemeye gerek yok onlar biliyor kendilerini..
armoking_yesil lamerine gelince site tasarimi calar SoyLe.NET dahil olmak uzere bir cok sitenin tasarimini caldigin burdaki konularda vardir ve spam sayfa yaparsin ancak, benim bilgimin %5'ine sahip degilken benimle burda tartismaya girersin hic bir populer aramada siten olmamasina ragmen kendini Google prof.. sanirsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. vs vs...
Bu arada seninle domain icin iddaya girerdim ama populer aramada siten yok malesef o yuzden bosuna kasma kendini...
Yukaridaki trsohbet orneklerini vermemin sebebi ise armoking_yesil eziginin soyle.net ile trsohbeti kiyaslamasindan dolayi yazdim...
beni cekemeyenlerin benim gibi olmasi icin coook calismasi lazim cook...
Not : Yukarida yazmis oldugum yorum, trsohbet,armoking_yesil,eNyA lameri icin yazilmistir diger arkadaslar ustlerine alinmasin...