Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2010, 13:33   #36
damned25
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google Guncellemeyi Pagerank Yerine Siralamada Yapti Sanirim

armoking_yesil Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim site: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bak bakalım bir adet toplistte linkim varmı ? Yada gir o toplistlere tek tek arat bakalım varmı ? 1.000 backlinkle 1 yıl 1. sayfadaydı.Şuanda 2.000 backlinki var bunun 1.000 den fazlası kendi alt sayfaları ve sub domainlerinden olan linkler.Arkadaş laf attığı için girip baktım ve linkleri attım.Sadece 4 link değil bunun gibi 10dan fazla depoları var.Yıllardır bunların toplist kastıklarını herkes biliyor.Birde adam gibi ekleseler neyse.Bir toplistte sırf kendileri kafada olsun diye 10 kez ekleme yapıyorlar.

Sende bilmeden atlamasaydın çeşke.

Ha şunuda diyim Alperen piyasadan uzak şuan pek uğraşmıyor.Geri gelirse zaten bunların toplistteki devri biter.Çünkü bir zamanlar ki halende öyle herkeste bilir bunu alperenin toplistlerine ekleme yapardılar.Alperen tekrar gelirse bunların tüm toplistlerinde bunları siler.Neyse konu uzamasın.

Kısacası bu dalgalanmadır.Düzelecektir.

daha geçen birisinin sohbet girişini çalmıştın img'lerine kadar vurmuş kaldırmışsın birde gelip burda cır cır ötüyorsun işin gücün spam sayfa yapıp hile hurda yapmak ezik

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan