|
AyazGeceLer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] siralamada olanlarin hepsi mois ci Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama yinede trsohbet haric hepsini google amca sallamis savurmus Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
CetSohbet herseye ragmen yeriniz belli kaliteniz belli diyecek soz yok .
spy biraz daha -rep ver tek yapabildigin bu ztn baska birsey yapamiyorsun google nasil dalgalaniyorsa sende oyle dalgalaniyorsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. postlarimda editlenecek birsey yok editleme postlarimi
|
1-) profil sayfandan bakabilirsin sana km -rep vermiş kim vermemiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. öyle birşeye tenezzül dâhi etmem.
2-) ben senin postunu editlemedim, alıntı yapayım derken
düzenle butonuna bastım direk gönderdim postu ve senn postunu editlemiş gibi gözüktü
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gece 3 de attığım bir posttu uyku hali olabilir böyle şeyler.
Şimdi gelelim Soyle.Net'e konuşmayacağım diyordum ama konu madem alperene açılmış birazcık birşeyler bahsedeyim.
Şimdi Soyle.net midir nedir, onu kasan şahıs, toplistlerde alperenin 50000 kod eklediğini iddia ediyor.Şimdi göstereceğim toplistlere bakalım birde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nedense 50 sene önceki topları gösteriyorsun ki ? Son 1 haftada bulunan toplara bir göz atalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alt kısımlara düştü o kadar kod eklediğini görünce ve buyrun 2. sayfası toplistin ;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu sayfa alt kısım ve 2. sayfaya geçin devamını göreceksiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 16. sıradan başlıyor kodların 39. sıraya kadar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5'er kod eklemişken kendisi 11 kod eklemiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha bu şekilde çok çıkartırım ki görüyoruz yani listelerde, kasan kişiler bellidir , sen ben trsohbet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. daha fazlasını çıkartırsam benm ve senn için iyi olmaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
he şöyle bir konu var, isteyen istediği kadar kod ekler ? kimi ne ilgilendirir ? sen 40 50 kod eklerken (canlitvizle nin bütün kanal sayfaları dmaarsohbet.com dan güzel sözler aşk sözleri okey vs vs ) kimse sana birşey demiyor ? ama biz ekleyince olay oluyor
Hiti olan öttürür kardeşim bu kadar basittir.Gelip burda boş yere kasmanın bir anlamı yok.Şunuda söyliyeyim, webalem.net ceza yemş olabilir gayet normal bir durum sen hiç micezaya girmedin?
Ama şunuda bil sohbet kelimesnde bir ceza olabilir(halen kesin birşey yok) ama chat kelimesinde yerimi koruyorum, merak etme orda da çıkartırız sorun değil.
Burda atışma vs yapmak istemiyorum, hani siz bir numarasınız bizim ne haddimize ama şöyle bir gerçek var, sen trsohbet için yook onu sorguluyor bunu yapıyor, o kadar kod eklior vs. yanlış bunlar, çünki kasıyorum bende biliyorum, görüyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Daha böyle bir çok top çıkartırım, hatta senin her girdiğin yere eklediğin kodları tek tek bu konuda post atarım bundan sonraki
Enya konusuna gelelim, tamam enyanın yaptığı doğru değil en başından söyledim, fakat olan olmuş.Şöyle birşey var, sen vakti zamanında kolaysohbet.net'in toplara üye olurken sallamasyondan kullandığı mail hesabını açıpda adamın bütün toplistlerine girmedin mi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hadi buda yalan desene ? yani etme bulma dünyası, zamanında yapmışsın ki sana da bunu yaptılar.
Daha fazla söylenecek çok şey var da yeri değil
iyi forumlar.
----------
|
CetSohbet Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aynen dostum oyle oldu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu arada benimde rep puani 1046 felandi baya dusmus ilginc.. rep puani alinirken ozel mesaj ile kac rep puani alindigi sebep ile soyleniyordu demek ki bu sekilde sessizce rep puanlarimizi alan senide cekemiyor benide cekemiyor ayazgeceler .)
|
Ayırca ve ayrıca, çeşitli yerlerde görüyoruz Türkiye'nin en büyük sohbet sunucusu söyle.net diye atıp tutuyorsunuz.
Alperen sizin kadar aç gözlü olsa, senn gibi 50 tane sohbet sitesi kasardi.
canim.net/sohbet.html çet 1. sıra
damarsohbet sohebt odaları 4. sıra
sohbet.chatodalari.net sohbet odaları 8. sanırım.
soyle.net chat ve sohbette 2. ve 3.
chatodalari.net chat 1. sayfa 4. sıraaya çıkmıştı dalgalanmadan düşmüş, chat odaları aramasında da 1.
ve son dönemde çıkarttığı islamisohbetodalari.net islami sohbet 4. sıradaydı dalgalanmadan nasibini almış
hani en büyük sunucu soyle.net ya traş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hadi abicim eğer o kadar soyle.net userine güveniyorsan, herkes önünde açılacka bir server sen soyle.net ten giriş vercen alperende trsohbetten
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. başka site olmayacak ? oke mi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. eğer kararın okeyse emin ol alperen bunu seve seve yapar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. O yüzden geç bu ayakları abicim, alperen sohbet ve chat de sadece trsohbet kassar senn gibi 50 kategoriye kasmaz.
Söylenmeyecek sözler ama söylettiriyorsun o kadar havadan uçmayalım, Türkiye'nin en büyük sohbet sunucusu trsohbet.com'dur sende peşinden yavru kuşlarınla 2. sıradan geliyorsun