Spy : senide biliyorum senide taniyorum o yuzden seninle bu konulara hic girmeyecegim neden diyeceksin..
1) Bundan 2 ay once IRC'de ozelime gelip yalvariyordun hadi soyle toplistleri nasil buluyorsun? onayli toplistlere toplistlerini nasil ekletiyorsun? senin olduklarina bende ekliyorum ama beni eklemiyorlar? diye yalvardigin gunu unutuyorsun sanirim ? Hatta MSN'mi alip orda bile 1000 kez ayni soruyu sordun nasil buluyorsun toplisti banada ogret ogretki trsohbet'in kanatlarinin altindan cikayim ona muhtac olmiyim gibi kelimeler yazdigini unuttun sanirim ve beni aklin sira tufaya dusurecegini sandin ki ben trsohbetle is yapan adama degil toplist sunucumdaki access list'i dahi gostermem
senin gibi anlik sevinc yasayanlar cok oldu sohbet ve chat aramasinda 1 ay sohbet aramasinda durdun kendini
Ben farkinda isen asla trsohbet'in lafini yapmadim taaki bu armoking_yesil ezigi kiyaslamaya yapana kadar... kiyaslama yapilirsa soyle.net ile bende kiyaslarim her konuda her turlu...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vermis oldugun bu toplistde ekleme tarihine bak ben bu topliste girdigimde 3 yada 4 site vardi ve alt kisimda bos oldugu icin ekledim diger sitelerimide zaten diger ekledigim sitelerde hemen hemen kendi kategorilerinde ilk sayfada ve siralama degismeden once o aramalarda ilk 5 icindeki sitelerdi.
Ben fazlalik olsun diye site kasmam cikacagina inandigim siteleri kasarim ve eger bos yer varsa eklerim sizin gibi ac gozluluk yaparak diger siteleri arkalara atmam...
siz chat aramasinda bir siteyi dahi cikaramazken ben 2 site cikaririm bunu gordunuz, siz sohbet aramasinda 1 site cikartip korumaya calisirken ben 3 site cikaririm onuda gordunuz. siz güzel sözlere 1 site kasarken ben 4 siteyi ilk sayfaya koyarim onuda gordunuz, siz sohbet odaları kelimesine site cikarmaya calisirken ben sub domainle birlikte 2 site cikaririm onuda gordunuz ...
benimle tartisacak bilgisine guvenecek olan birisi ilk basta 8 anahtar kelimede ayri ayri domainlerini cikarak ilk 5'e sokucak sonra gelip bana burda ahkam kesicek..
Spy senin
Seo bildigin sadece toplist, blog, ve r10'da backlink degisimidir senin
Seo'n meo'n hikaye.. Senin gibi ozentiler trsohbeti takip eder site titleleriniz bile ayni en acik ornektir buda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
xxxx.com/net - Sohbet, Chat, Sohbet Odaları hepsi ayni title daltonlar gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben kolaysohbet'i ne tanirim ne bilirim nede muhabbetim olmustur. o yuzden kafanizdan bisiler uretip attginiz uydurma durumlara kendinizi inandirmayin. Zaten oyel yapan biri olsam suan bende sizin kategorinizde olup adult sitelerden toplist saydirirdim ama iste aramizdaki fark bu ben legal yaparim sen illegal yaparsin sonra adda olursun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ...
Alperen trsohbet.com.tr yide kasiyor sohbet ve chat olarak nerde ? hangi aramada chat ve sohbet aramasinda kacinci sirada? onu soyle bana ? bende chat odalarini kastim kasar kasmaz cikardim seniinde dedigin gibi ilk 4 e soktum ve ben dalgalanma demiyorum senin gibi kendimi dalgalanma diyerek teselli etmiyorum yuklendim ve arkaya gitti bukadar basit ama cikardim ve senin gibi anlik bir mutluluk oldu
Ben soyle.net'i sadece zamaninda chat aramasina kastigim icin sadece chat useri elde ettim chat aramasindan gelen trsohbet gibi ac gozluluk yapip sohbet aramasina ve chat aramasina asilsaydim saniyormusun ki trsohbet kalirdi ?
cetsohbet.com zamaninda ;
Sohbet - 3
Chat - 4
Sohbet Odaları - 2
Chat odaları - 1
Çet - 1
vs vs bir cok cekirdek aramadada birinci idi ve 4 sene once 650 online useri vardiki buna trsohbet bile inanmiyordu neden ? cunki ondan daha fazla oldugu icin tabii o donemler soyleyi sadece chat'e kasiyordum cetsohbetin kat kat soyle.net den fazla useri vardi 4 sene once cetsohbet ceza yemese idi suanda 1100 useri cok rahat olucakti butun aramalardan gelen user oldugu icin sen simdi trsohbet ile soyle.net user kapismasina cekiyorsun olayi ne oldu
seo toplsit backlink olayiniz bittide konuyu baska yeremi cekmeye calisiyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ?
Turkiyenin Şirket sunuculari haric en buyuk web tabanli IRC sunucusu bizim evet bunu diyorum eger itirazi olan varsa cikasin gostersin kişiye ait IRC sunucusu SoyLe.NET'den fazla olan..
Spy zaten bir sunucuyu buyutmek icin birden fazla site olmasi lazim bir site ile turkiyenin en buyugu olamazsin bak nasil icine dert etmis nasil biliyorsun sitelerimin armalardaki yerini iste ben bir site ile yetinmem birden fazla siteyi cikaririm ve turkiyeninde en buyugu olurum bu sekilde yapamiyorsan susucaksin bukadar basit...
Soyle.net Lusers sayisi ;
Sunucudaki kullanıcı sayısı: 1544 En çok: 2218
Ağ'daki kullanıcı sayısı: 1574 En çok: 2115
Trsohbet Lusers Sayisi ;
Sunucudaki kullanıcı sayısı: 737 En çok: 1922
Ağ'daki kullanıcı sayısı: 979 En çok: 1359
Buda kapak olsun sana cok buyuksunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.))
Günün Sözü ;
Biz dun gelmedik bugün gitmeyiz..
Sen dün geldin bugün gittin fazla soze gerek yok...