|
wildstar Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Jetnet;
Huseyin 'in sorduğu soru senin gözünde her ne kadar soru anlamı taşımıyorsa, senin verdiğin cevap 'da benim gözümde o kadar mantıksız. Arkadaş görmüş burada sorma gereği duymuş ve lisanslı olup olmadığını sormamış sadece CR 2.1.4 sürüm varmı yokmu yoksa editlenmiş mi diye sormuş.
Ayrıca hangi sunucuya gittiğinizde siz bunu editlediniz mi diye bir soru sorsan sana hangi yetkili cevap verir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şu anda herhangi bir sunucudaki oper ve adminleri geçiyorum HELPER 'ların bile %90 'ı kendini çok büyük bir yetkili gibi görüp insanlara cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar. Halböyleyken bu sorduğun sorunun cevabını orada kimse vermeyecektir.
Huseyin senin sorduğun soruya gelirsek;
Şu anda Webmaster 'ın kendi FTP 'sinde bulunan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu adresinde var olan sürüm ConferenceRoom 2.1-SEC-win32-ws2 dir. Bahsi geçen sitedeki sürüm "crchat" editlemesinden öteye gitmemektedir.
İyi Günler.
|
Wildstar ;
Öncelikle soruyu ne sen sordun nede benim yazdığım cevap sanaydı.Evet lisans olayını yanlış anlamışım, bu doğrudur. Ancak sen buna crchat editlemesi demen ( tabiki sunucu hakkında bilgin yoksa ) benim yaptığımdan farklı olmayacaktır. Nedeni ise 2.1.4 diye version olmadığını yada olduğunu kesin bir sonuç olarak söyleyemezsin ki şu anda Webmaster' ın kendi sunucusuna girersen 4.x.x. olarak versiyon sorgulamasında buna benzer birşeyin çıktığı görüceksin ki bu crchat editlemesi değildir.Bahsi geçen sunucudaki crchat editlemesi olayı içinde girip sunucuya bakmak lazım ki böyle birşey yapıp sunucuyu kontrol etme gibi ne bir görevim var nede lüksüm var.
Son olarak da " Ayrıca hangi sunucuya gittiğinizde siz bunu editlediniz mi diye bir soru sorsan sana hangi yetkili cevap verir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. " bu lafının doğruluğu kişiden kişiye değişir. Nasıl değişir diye merak ediyorsan açıklayayım; öncelikle konuşma uslübunla alakalı cevap alıp alamama olayın. Denemeden bunu öğrenemezsin ki arkadaş böyle bir girişimde bulunmadığı gayet açık. Senin yaptığın gibi ( Yardım amaçlı bir mesaj atmışsın ama nedense mesajının %80 i bana laf sokmak ile geçmiş. ) olursa yardım alamaz o kesin. Herkesin kendin gibi ne düşün ne gör bence. Buda benden sana nacizane bir tavsiye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.