Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2010, 18:52   #150
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgili Günlük

Merhaba manasız günlük'üm..

Son zamanlar epey yoğun geçiyor. Net ortamından da sıkıldım iyice. İçim huzur dolu. Kafam karışık biraz ama oda geçecek biliyorum..

Bugün annemle çokça zaman geçirdim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Annemle vakit geçirmek beni acaip mutlu ediyor, üzerimdeki bütün negatif elektrik gidiyor.. Ne müthiş varlıklar şu anneler! Allah başımızdan eksik etmesin..

Aslında yazmak istediğim o kadar çok şey varki, tam da saçmalama zamanlarımdayım (: Kelimeleri toparlayıp cümle haline getiremiyorum. Düşüncelerim çok dağınık. Önce onları toparlamalıyım. Kendime dışarıdan baktığım zaman abartma Zehra! diyesim geliyor. Pek sorun yokmuş gibi görünüyor. Ama biraz ince düşünüp tekrar baktığımda bir an önce toparlanmalısın diyorum.. Nereye kadar böyle dimi ama?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Heralde yani.. İç sesle dış ses kapışmadan bir orta yol bulmam lazım (: Bazende deli olduğumu düşünmüyor değilim :p Fazlaca içsesle konuşuyorum :>
Neysee dün babam yine esip gürledi gereksiz yere, akşam Ayşegül hanımın araması beni sevindirdi. Bugünse babamın dünkü gereksiz esip gürlemesi dediğim gibi gereksiz oldu, bana esip gürlemesi ve bütün akşam keyifsiz oturmam birde bütün geceyi uykusuz geçirmem yanıma kar kaldı
Eh baba işte ne diyebilirim ki? Alıştım (:

Aslında anlatmak istediklerim bunlar değil. Ben şimdi gideyim.. Kafamı iyice toparlayınca kelimelerimi de cümle haline getirip öyle geleyim :p

Hadi kal sağlıcakla..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver